Schobert Norbert a Life.hu-nak adott interjúban mesélt bulgáriai nyaralásukról és tett egy olyan kijelentést, amellyel magára haragította az ózdiakat.

Bulgária aranypartja nekem olyan, mintha Ózdon volna tenger.

A kijelentés a lakosoknak sem tetszett, az eset Majkát is kiakasztotta, aki a Facebookon tette közzé üzenetét.

Kedves Schobert Norbi! 

Nem tudok szó nélkül elmenni amellett ,h milyen degradáló kijelentéseket teszel kicsiny kis otthonomra. Kezdjük a legelején azzal , h nyilván szerettél volna vicces lenni a riportban, de hidd el nem haragszunk ha legközelebb szimplán csak válaszolsz . Nem azért szerettünk eddig sem mert Bödöcs Tibor féle poénokkal brillíroztàl. Eleg nekünk a kenyered, meg a puding . Kis igényű emberek vagyunk, mi elhisszük amit mondasz ,mégha a versenyhivatal néha nem is.

Nem tagadom. Igazad van!! Ózd egy picit sem olyan ,mint amilyen helyekhez szoktál mióta jobban megy, de ha visszanézel a múltadban talán eszedbe jut néha az a kövér kisfiú , aki régebben nem porscheval járt , és sokat bántották kinézete miatt. Ilyenkor legyél kedves egy minimális együttérzést tanúsítani az Ózd -Monaco -Maldív szigetek tengely iránt . Ráadásul halkan jegyzem meg ,h Ózd az egyik legszebb vadregényes környezettel rendelkezik . 7 nagy hegy veszi körül , es ezért nevezik a 7 völgy városának. ❤️ Hazafele mindig megállok a Nádasdi szerpentinen elcsodálkozni ,h ilyen is van.

De nyilván nem ebben mérik az élhetőséget.

Abban tenyleg picit hátrébb járunk.

De hidd el!!! A mai napig ott élő emberek nagyrésze rendes ember , akinek az élete cseppet sem hasonlít a tiédhez . Sajnos .

Viszont dolgoznak , es próbálnak valamit tenni azért , h az általad emlegetett tengert ne csak újgazdag ficsúroktól ismerjék hírből , hanem lássák közelről is . Most nyitottál ott nemrég boltot , üzletpolitikának se lenne rossz ha nem lennél szarfej:)

Úgyhogy tisztelettel kérlek egy városnyi ember nevében , h vagy kérj elnézést , vagy mindenkit vendégelj meg egy alacsony szénhidrát tartalmú kakaós csigára.

Köszönöm

Péter az ózdi ...

( és a bulgárokról meg nem is beszéltünk )

Schobert Norbi pénteken délután a közösségi oldalán élő bejelentkezésben reagált Majka posztjára: 

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Ki a tököm az a Schobert Norbi? És ki az a Majka?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Remélem Majka nem adja írásra a fejét.
Szörnyű, ahogy a szabályokra fittyet hány.
Gedeon74
És aki szerint ez a kijelentés degradáló Ózdra nézve, az vajon bocsánatot kér majd a bolgároktól, vagy legalább meghívja őket egy sopszka salátára?

(A bulgárokról meg ne is beszéljünk. Ők jól megvannak Bolgáriában.)
human
Ez a Majka egy valóság showban kezdte, majd elkezdett felkapaszkodni Dopeman hátán a zeneiparba és mikor már beindult a szekér ellene fordult. Egy nyamvadt kis köcsögnek tartottam a valóság showban is és mai is annak tartom.
human
@human: Amúgy nem Norbit akartam megvédeni. Csak ha az ózdi pöcst látom vagy olvasok róla mindig eszembe jut ki is ez.
Yoda69
Majka csak a sajat nepszerusegen akart javitani, hogy belerug egy masik pocsbe.
Borsodi
Bulgária aranypartja olyan mint ha Ózdon volna a tenger.Én mint ózdi mondhatom hogy nem vettem sértésnek.Különben Ózd nem ipar város,csak volt a Kádár rendszerbe azóta folyamatosan lepusztítottak mindent a gyárat lehet mondani ellopták a nehezen beilleszkedők.A volt polgár mesterek saját meggazdagodásukkal inkább foglalkoztak mint a várossal.A jelenlegi polgár mester megpróbálja megtisztítani a várost ami nem egyszerű mert nem fideszes.és ezért inkább köpködik mint segitik..Majka szavai jól estek de amiket mondott mára már nem igaz!-,csak az hogy szép helyen fekszik Ózd .De úgy fekszik sajnos mint az az ember akit mesterségesen tartanak életben.Ózd egy más világ!-mert Borsod nem tartozik Magyarországhoz nem Felcsút az biztos pedig szebb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.