Újabb állításokkal jött elő az a V. T. nevű szökött bűnöző, aki feljelentette Oszter Sándort és társait – írja a hvg.hu.

Oszter és társai ellen azért emeltek vádat, mert egy szökésben lévő bűnözőtől több tízmillió forintot csaltak ki segítségnyújtásért cserébe, legalábbis a hvg.hu cikkében ez volt olvasható. A Story magazin szerint egy V.T. nevű, gazdasági bűncselekményekkel gyanúsított üzletember adócsalási ügyét próbálta elsimítani Oszter és néhány ügyvéd. Ezért csaltak ki több mint 50 millió forintot a szökésben lévő milliárdostól.

V. T. most újabb vádakkal állt elő – írja a Blikk a Story magazinra hivatkozva. A férfi, aki ellen 2013-ban indult eljárás 51 millió forint értékű jogosulatlan áfa-visszaigénylés miatt, azt állítja, Oszterék már a bírósági szakaszban megfenyegették, hogy ha nem fizet, őt fogják börtönbe juttatni. A férfi tanúvallomása szerint tizenhat alkalommal fizetett is. A vádirat szerint V. T. valójában nem akart bujkálni a hatóságok elől, erre Oszterék biztatták.

Oszter Sándor nem ismeri el az ellene felhozott vádakat , aki ellen több hónapos nyomozás, lehallgatás és házkutatás után emeltek vádat. Mindezt a felesége Facebook-oldalán jelentette be korábban.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@Szeparepa2: Sajna Oszterrel is ledőlt egy ikon...:-(
wagabund
én úgy tudtam(eddig), hogy holló a hollónak nem vájja ki a szemét...ebből a hírből az derül ki, hogy a holló ezt nem tudta...
Mézike
@Szeparepa2: Az igaz hogy vezetett, de legtöbbnyire úriember módon vitték a balhét, nem pedig megpróbálták kicigánykodni magukat...
Már van jogerős ítélet.
Mézike
@Szeparepa2: Nézd neki nem így kellett volna viselkedni. Mint ismert ember, nekik nagyobb felelősség hogy mikért viselkednek ilyen helyzetekben. :-(
Mézike
@Szeparepa2: Ha nem is a mi korosztályunknak, de az idősebbeknek igenis ikon. mert ők még a Rózsa Sándorral azonosítják... Profi színész aki bárhova hajlik mindig kiteszi magát a nézőknek, nemcsak a színpadon filmekben.
Én úgy vélem, lesz ebből a gengszter sztoriból valami...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.