Britney Spears a Las Vegas-i The Axis színpadán lépett fel a hétvégén, ahol roppant kínos helyzetbe került. 

Éppen Joan Jett feldolgozásának a feldolgozását, az I Love Rock ‘n Rollt kezdte el énekelni, amikor egyszer csak szétpattant a melltartója. A kosztümöt először a popsztár egyik táncosa próbálta meg összekapcsolni, de az egy hevesebb mozdulatnál másodszorra is szétesett. A helyzetet végül egy hősies háttértáncos mentette meg, aki ráadta az ingét az énekesnőre.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A kínaiban azért lehet néha jó cuccot is kifogni.
lópicigáspár
Megoldották! Egyébként érdemes megnézni lehalkítva - szánalmas a mozgása!
volvós
Jessssssszus !! Reméljük, nem lett poros, piszkos a
mellbimbója, ahogy a padlóra esett ...:-((
Főlökött
Mivel kezdjem ? Egy vicc : Nagymama, játszhatok a melleddel ? Igen kisfiam, de ne vidd messzire :)

Gondolom emlékeztek Sophie Marceau-ra, mint fiatalkorunk csoda cicusára. Na Ő is ezen betegségben szenvedett, mint Britney, hogy eljárt felette az idő, csak nem akarta tudomásul venni.
Sophie-kánk egy fogadáson játszotta el, hogy elszakadt a cicifix tartó kézi készülék tartó pántja, ideig - óráig hírértéke is volt a dolognak. Most Britney is eljátszotta ugyanezt, a hattyú halálát, ez is ideig-óráig hírértékű lesz.
Még jöhetne az is, hogy még mindig szűz. Tényleg még mindig az ? Van az a szakértő és van az a pénz, hogy még mindíg az - szakvélemény szerint.

Szóval tsokolom öregszünk és eztet tudomásul is kellene venni. Az viszont, ha kidobjuk a mellünket, nem biztos, hogy jó ténykedés. Lehet, hogy látva, a gyerek megáll a fejlődésben !!!

Mi öregek, pedig kiopáloztatjuk a szemünket és konstatáljuk, ilyen volt és ilyen lett. Változtat valamin is ? Nem igazán. Legalábbis számunkra nem, Neki pedig egy erölködéses játék. Ingyen reklám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.