Újra élvezhetjük Jeremy Clarkson és két társa agyament autós videóit november 18-ától. A Top Gear utódja The Grand Tour néven indul az Amazon Prime-on – írja a nuus.hu.

Jeremy Clarksont egyszerűen úgy lehetne jellemezni, hogy „ja, ez a hülye csávó, aki autótesztelős műsort vezet”. Legalábbis vezetett tavaly márciusig, amikor egy forgatás közben megütött egy stábtagot, emiatt a BBC kirúgta és a Top Geart is felfüggesztette. Az Amazon viszont rájött, hogy nem jó hely a világ Clarkson és társai agymenései nélkül, ezért leszerződtették őket egy új műsorra.

Ilyen lesz a Grand Tour:

 

A nyálcsorgatós autók vezetése mellett több őrültséggel is készül az új sorozat, ha érdekel, hogy még mivel akkor ugorj át a nuus.hu-ra.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Jön a Top Gear utódja: visszatér a három hülye autótesztelő"...

a minősítés igaz. egyszer láttam ezeket, pont elég volt egy életre.
eugen4402
@wagabund: Egy teszt nem teszt. Nézzél meg még néhány régi Top Gear-t.
Szerintem Jeremy Clarkson kiváló tévés személyiség, és a kedvencem a zseniális mérnöksrác: Richard Hammond. A harmadik pasi (James May) se hülye, bár ő nekem se hiányzott. Jeremy és Richard viszont űrt hagyott a képernyőn... Azért még tiszteletben tartom a véleményedet.
feleselek
Nem hülyék Ők, csak hülyeséget csinálnak mindenből. Az, hogy humorosan, mondhatni hülyeségbe hajlóan adják elő azt, amit nálunk komolyan, mondhatni búskomoran, vagy legalábbis komolykodóan adnak elő én nem nevezném hülyének, vagy hülyeségnek... Nálunk is hiányzik, minimum egy, de talán több olyan műsor ami kigúnyolja, kifigurázza a sok áltudományos okoskodót...!
wagabund
@eugen4402: ok. igazad van.

például kalandvágyból nézem, ameddig bírom, az autókereskedőket...Májk, és Ed amit előadnak, az maga a gyalázat...és az emberek boldogok amikor hülyét csinálnak belőlük, mert benne lesznek a tévében (ami az egész Glóbuszon látható)...
(de ilyen az agymenők, az anyám borogass, sőt...de azt már le sem merem írni)

na jó, üsse kő...megnézem őket, hátha azóta változott a gusztusom...de csak miattad..

:-)
eugen4402
@wagabund: Nehogy félreérts! Nem akartalak rábeszélni az önkínzásra...
Maximálisan tiszteletben tartom az: "ízlések és pofonok" különbözőségéről szóló bölcs mondást. Ám érdekes, hogy azokat az autókereskedőket egyszer én is teszteltem, de tíz percnél tovább nem bírtam, még azt a csatornát is messze elkerülöm. :-)))
wagabund
@eugen4402: naugye... van ízlésed.

:-)

amúgy ez az Ed(ward) China amit művel, azt sírva nézik az autószerelők...mármint aki ad magára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.