A National Geographic Channel, a Nat Geo Wild és a FOX csatorna megszakítás nélkül továbbra is szerepel majd 2017 januárjától a Telekom csatornái között – írja a hvg.hu.

A két cég azt követően indította újra a tárgyalásokat, hogy a Telekom ügyfelei a cég 2017-es csatornakiosztását megismerve több fórumon határozottan kinyilvánították: nem értenek egyet az érintett minőségi csatornák kikerülésével.

Mint ismert: korábban arról tájékoztatták az ügyfeleket, hogy a Telekom IPTV és digitális kábeltévé csomagjaiból kikerülnek a National Geographic és különböző változatai, a FOX és egyéb csatornák. Ezek helyett a TV2-csoport csatornáit kínálta volna a Telekom.

Most azonban győzött a népakarat: így maradnak a menő sorozatok és a tudományos-ismeretterjesztő filmek.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a net népe rendelkezik némi érdekérvényesítő készséggel
human
@eugen4402: Meg kellett hozzá az előfizetők negatív visszajelzése.
justhpeter
Az előfizető az előfizető. Minden ebből élő ismeri ezt a logikát. Természetesen a politikában a szavazó nem minden esetben szavazó, két választás között csak zavaró. Márpedig ezt a csatornabeültetést biztosan nem az előfizetők akarták.
eugen4402
@human: Mégis becsülöm bennük, hogy partner-számba vették az előfizetőiket, végül is "közénk is lövethettek volna", nálunk minden belefér a pakliba...
RonaGyuri
a net népe rendelkezik némi érdekérvényesítő készséggel
papa.49
Nagyon egyszerű a dolog kötünk egy szerződést amit csak a szerződő felek egyetértésével lehet megváltoztatni, mi az előfizetők nem értettünk egyet a változtatással ennyi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.