A Radnóti házaspár, Radnóti Miklós és Gyarmati Fanni fényképeiből válogatott a Jaffa Kiadó. Az Árnyékban éles fény vagy – A Radnóti házaspár fényképei című csodálatos album bemutatja a mindeddig alig és a már jól ismert képeken keresztül a 20. század egyik legkedveltebb költőjét, Radnóti Miklóst és feleségét, Gyarmati Fannit.

Forrás: cultura.hu
Feltöltő: pro
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
@Bringás: Radnótit és társait, az őket kisérő keretlegények gyilkolták meg. A gyilkosok közül ketten később az MSZMP tagjai is lettek. Sok nyilas került be a pártba, hiszen így remélhették, hogy megússzák a felelősségre vonást. Csak nem gondolod, hogy szocialista változás hatotta át őket, és valóban átalakultak a gyilkosok! A szocialista gondolkodáshoz nem volt közük, ne akard rákenni a szocikra a gyilkosságokat. A mostani új nyilasokra gondolj inkább, akkor közelebb leszel a valósághoz.
A gyilkosok utódai nem a szocik, és nem a "libsik".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@silber13: Ide süss ökörke! Én sem mondom meg mit csinálj, te is annak mondd meg, akinek gondolom! Ezen kívül, ha gyanúsítgatni támad kedved, kezd a közeli nő rokonaidon!
Megértetted makákó?
silber13
@Bringás: Szóval igaz!:-)))) És mondpk valamit te címeres ökör! oglalkozz a lábaid hözötti himbilimbiddel, ha van egyáltalán! Na csá!!. És a jövőre nézvést hanyagolj, te kis hőscincér!:-))))
Bringás
@silber13: Vakkancs libsi! Intézzük már a parlamenti távozásotokat! A pálya széléről pedig ugathattok, senkit nem érdekel!
Ludmilla
@Bringás: @Bringás: mégis mit képzelsz,mi az hogy intézitek?Már nyílt diktatúra van?Ki is végzitek a másképp gondolkodókat?
Bringás
@Ludmilla: Bizony, hogy intézzük a parlamenti liberál távozást. Már fújod is vészsófárt és bőröndön ülve rettegsz? :-))))))))))))))))
Bizony, bizony egymással elbeszélgetve mindenkit agitálunk, hogy libsire egy szavazatot se! Orbán pedig ezekkel az intézkedéseivel csak erősíti a Fideszt! Így Orbán és mi elintézzük, hogy a szavazáson ismét csúfos bukásotok legyen és a politikai élet közelébe se kerüljön egy ilyen banda!
silber13
@Ludmilla: Hagyd rá, hülye coyote szövege, amit vonyítozik!:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.