A színész-rendező a Viasat3 Lakástalkshow című műsorában szerepelt és Lovász László műsorvezetőnek nem csak arról mesélt, hogy a magánéletével nincs minden rendben, ezért is temetkezik a munkába, de rossz gyerekkoráról és apjával való kapcsolatáról is beszélt.

Alföldi elmondta:

Ha az ember úgy dönt, hogy 28 évesen találkozik az apjával, akkor két dolgot csinálhat. Az egyik, hogy nagyon csúnyán megalázza, számon kéri, felháborodik és kikéri magának, tehát revansot vesz, vagy megnézi, ki ez az ember. Engem a második érdekelt.

Ő elkezdett magyarázkodni, mondtam, hogy ez tök felesleges, ezt nem lehet kidumálni. Hogy 28 évig miért nem vagy kíváncsi a gyerekedre, arra nincs mentség. Tehát inkább nézzük azt meg, hogy te ki vagy.

És egy csodálatos ember, és borzasztó lehetne az életem, ha nem találkoztunk volna. Arra, hogy 28 évig nem volt rám kíváncsi, arra tényleg nincs magyarázat, de ha én azzal kezdek el foglalkozni, akkor vele nem tud létrejönni semmi valós kapcsolat.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
Mély érzésű nagyszerű ember, csak gratulálni lehet gondolataihoz...
magyarbakancs
28 évig nem vagy kíváncsi a véredre.
Minden ilyen megkeresésnek valami hátere van ,betegség ,leszegényedés.
Azért volt az apukának vastag bőr a pofáján.
1magyar
Na engem egy percig sem érdekelne az olyan szülő aki nem kíváncsi a gyerekére. Én nem tudnék megbocsájtani. Felejtős ez a fajta "szülő" nálam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.