Még ki sem hűlt a kubai diktátor holtteste, de sokan már az életrajzi film főhősének követelik Liamet a hasonlóság miatt – írja a Nuus.hu.

Liam szakálla, a lesújtó tekintete, a szája mind hasonlítanak Fidel Castróra, aki tegnap hunyt el Kubában. A világ egyik utolsó kommunista vezetője 11 amerikai elnök ciklusát húzta végig, és hosszú utat járt be a hegyekben bujkáló forradalmártól a luxuskórházakban kezelt diktátor életéig.

Az egész net azon csámcsog, hogy Liam Neeson igazából Fidel Castro

fotó: Liam Neeson és Fidel Castro – Melyik melyik?

Egy kommunista országot vezetett közvetlenül az USA partjainál, nem csoda, ha a CIA több mint 600 alkalommal próbálta megölni, méreggel, összeesküvésekkel, és még egy sor veszélyes, de végül hatástalan módszerrel..

Egyszóval biztos, hogy inkább előbb, mint utóbb készül az életéből mozifilm. És hogy ki játssza a főhőst? A net szerint megvan a tuti választás. Liam Neeson annyira hasonlít, hogy a fél net a két ember look-a-like képein pörög.

A megszólalásig hasonlító fotópárokat megtekintheti a Nuus oldalán, erre >>.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pistikének is van két füle, mégsem szatyor! =))
Szókrakész
Mindenkinek van "alteregója".
Az UFOkok klónoznak minket.
Ezért olyan sok a hasonmás.
Cicamama55
Én nem találok akkora hasonlóságot köztük. Ha a színésznek nem lenne szakálla, teljesen más arc nézne ránk.Ő koponya formája eleve más,nyíltabb tekintetű, más a szemformája, füle, orrlebeny...Szóval egy borotva, s eltűnne a hasonlóság én úgy látom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.