Az állam megteremtette az oktatás kiváló feltételeit, de órát nem tartanak a politikusok. A szakszervezet szerint ez demagógia. A kormány nem söpörte le az asztalról a legutóbbi PISA-felmérés katasztrofális eredményeit – jelentette ki Lázár János, a miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján. Szerinte a kabinet az elmúlt években megteremtette az oktatás finanszírozási és működtetési feltételeit, mégpedig olyan remekül, hogy az Európai Unió is elismeri: az uniós átlagnál többet költ az ország a közoktatásra...

Forrás: vs.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
tapintatosan közlöm Lázár úrral, hogy ezek a "kiváló feltételek" nemhogy a nullával, de a minusz végtelennel azonosak!
Az ötvenes évek elején, a gimiben, több szabadságuk volt a tanárainknak ( hála a talpra esett igazgatónőnek), mint most egy alsó tagozatos tanító néninek! Alapelv volt: Non scolae discimus, sed vitae!
Nem okozott gondot több szakismeret elsajátítása. Akkor is volt kizáró ok az egyetemi felvételinél, ergo mást tanult meg az embergyereke! Azaz tudtunk váltani. Most szakbarbárokat képzünk, kiskoruktól kezdve. Madách Imre: falanszter szin.
papa.49
@Nessy: Igazad van, de mit vársz egy bugris juhászbojtártól, mást nem lehet várni!!!
Már számtalanszor leírtam nem volt véletlen, hogy Hódmvásárhely első polgija csupán a lezárt aktatáska hordozására tartotta alkalmasnak ezt a faszkalapot, hát ezért!!!
Macskaszem
Mint mindig, most is más a hibás, a pedagógus, a zelmúttnyócév, a hülyegyerek, Brüsszel, Gyurcsány, Soros György, bárki más aki él és mozog, csak ők nem. Ilyenkor a zelmútthatév nem számít bele, meg se történt.
kisrigó
@Nessy: Miről beszél ez a kaméleon Lázár!? Kiváló feltételek?? Nincs kréta, kiégett villanykörte csere csak adminisztrációval stb. Egyfajta tankönyvhasználat a haver tollából, nyomdájából!! Hazug, sunyi -volnának még jelzőim!- aljadék ember! Mi lenne, ha magába tekintene és elismerné, hogy ezt (is) elbaltáztuk!
Eriksson
Ja, dicső pedagógusok. Kockás ingben tüntetgetni, kormányt váltani, politikusokat gyalázni azt igen, gyerekeket tanítani már nem annyira. Szégyenbe hozzák a mai magyar felnövekvő nemzedéket.
Eriksson
@kisrigó: Ebben a hsz-ben hol van szó a gyerekekről, az oktatásról?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.