Átigazolhat a konkurenciához Havas Henrik, az ATV műsorvezetője.

Havas a napokban hosszasan egyeztetett Tarr Péterrel, a Hír TV vezérigazgató-helyettesével – állítja a kormánypárti Magyar Idők.

A lap azt írja: a tévé munkatársai arról panaszkodnak nekik, hogy komoly zavart okoz a rendszerben a "liberális térfoglalás".

Hozzáteszik: Havas Henrik esetleges felbukkanása miatt a Hír TV-t újabb munkatársak hagyhatják el, akik "vállalhatatlannak" tartják a csatorna irányvonalát.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Nem Havas, Kálmán Olga és több ATV szakember haja ott a csatornát, hanem a csatorna szaladt ki alóluk. Az milyen, hogy Olga a határkerítést ellenző politikusokkal beszélget, a szünetben meg orbán reklámok dicsőítik a totális határzárat. Az meg nonszensz, hogy egy szektavezér és a fia mondja meg, hogy mi - hogyan?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Ma Havas rendesen levizsgázott...olyan volt(az is)mint egy alja celeb..klubrádijó mai Bolgárjában Havas -Bolgár beszélgetés volt...sajnos Havas hozta a dadogós, makogós, hebegős formáját...na ezzel a makogással sikerült szénné égetnie FarkasházyTeddit...a lehető legocsmányabb jelzőkkel illette...

...nos későb betelefonált Dr. Farkasházy(matematikából doktor), és visszavágott Havasnak...

nos két ismert ember így tiporja egymást sárba...amúgy Havas mint minden mondókájában, szóba hozta Gyucsányt... akiről a lehető legrosszabbakat mondott(ismét)...a makogós egyetemi tanár, Havas...pfff...

nos aki véletlenül(titokban) hallgatta a Bolgár műsorban ezt a két fínom úriembert, annak bizony hányingere támadhatott...

amúgy pont ilyen lesz az "összefogás" az ellenzéki pártok közt Orbán ellen...Orbánnak egy vasat nem kell költenie kampányra...ezek nem ellenfelek.

véleményem szerint
idppp
@wagabund: Havas nem egyetemi tanár, hanem oktató, nagy különbség! Az előbbi professzor, Havas meg a légy faszán a túró!
sentinel216
@eugen4402: Akkor mit szólsz a vezír fisztulás fejhangon végig visítozott ünnepi szónoklataihoz?
eugen4402
@sentinel216: Semmit. Mert nem szeretném, ha jönnének értem. Inkább semmit...
Eladott Ország
Az ATV, Hajdú Péter Frizbis gennyműsorával jelentkezik a Hit Gyülekezetének televíziójában, és Habony Munkanélküli Árpád , Vajna Kaszinómogul András éppen hasbalövi a médiának azt az egyre vékonyodó szeletkéjét, amely még nem Orbán kottájából játszik.
Már régóta világos, hogy egyfajta stabilizátorként, túlnyomás ­feszültség leeresztő berendezésként funkcionál ez a tévé, ahova Németh Sándor ex­taxisofőr ­hitszónok ­üzletember érdekeinek megfelelően alattomosan, egyre nagyobb területet elhódítva betette a lábát a kormánypropaganda enyves keze.
Továbbá biztos vagyok benne, hogy van az a pénz, Havas. Vannak emberek, akiknek van az a pénz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.