Karácsony ide vagy oda, a testmozgást nem lehet ellazsálni – jelezte követőinek Schobert Norbi, aki rendhagyó videóval jelentkezett 24-én délelőtt. A fitneszpápa futás közben, a behavazott Pilis közepéről üzent:

Ez gyönyörű! Ez az élet, sport és egészséges táplálkozás

- lelkesült, miközben kedvence, Hacsi az arcát nyalogatta.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Karácsony ide vagy oda.
Nincs annál idegesítőbb, mint amikor az ostoba pöcs, a Ripost internetes hasábjain művelődő
félanalfabéta, a fogalmatlan, általános műveltségét tekintve egy büdös zokni szintjén közlekedő fitness­guru okoskodik, de látványosan hülye hozzá.
Úgyhogy szerintem tegyünk pontot e szánalmas picsogás végére. Amíg a gigászok eldöntik,
hogy kinek nagyobb az arca és kinek van joga arra, amire a másiknak nincs: együnk kevesebbet, mozogjunk többet és a testünk fényre derül. Nem kell idióta kódok és updat­ek dallamára bohóckodni. Ha nagyon nem muszáj, nem árt néha zsírban kevésbé tocsogó disznóságokat zabálni, nem kell foggal ­körömmel ragaszkodni a finomliszthez, a cukrozott italokat sem kell jobban szeretni, mint az édesanyánkat, ha egy mód van rá, érdemes kerülni az alkoholt és a dohányzást, de legfőképpen a sarki boltba sem szükséges autóval járni. Aki hozzávetőleg képes ezeket betartani, annak nem kell feltétlenül Schobert Norbert és Rubint Réka másfél milliós Facebook ­csoportjához tartoznia, azt várva, hogy mikor jön a mester és margaréta a fővárosból nyilvánosan ugrabugráltatni a lefogyásra szoruló népet, vagy rábeszélni az éppen aktuális termékcsalád csodákra képes ínyencfalatjára. A piaci ár hatszorosáért, lehetőleg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
..."Ez az élet, sport és egészséges táplálkozás"...

bocsánat kedves Schobert úr...tudom hogy adakozik, de azért megemlíteném ha szabd, hogy itt és most 50 ezer gyerek renszeresen éhezik, 30 ezer gyerek jóformán mindent nélkülöz, és négyezer gyermeknek lakcíme sincs...

ezt nem szívesen írom ilyen magasztos hírek alá, de ők is itt élnek..
silber13
@Szókrakész: Ez a fitneszpápa???:-)))Na ezt fütyit látva és hallva iszonyúan vágyakozom egy igazi pápuska után!
papa.49
Rendőrnek is ,,kevés volt,, meg ,,firnessi pápának még kevesebb, pitiáner kis fasz
Desischado
Ha ez fitneszpápa, akkor térdre előttem, mert itt a Jóisten személyesen!
Na, erről ennyit, Eladott Országnál a pont, semmit sem kell hozzátenni.
A kutyus gyönyörű, és pont Hacsi a neve, hát dobtam egy hátast! De legalább remélhetőleg jól bánik vele ez a sarlatán.
Eladott Ország
Az a baj ezzel a primitív barommal, hogy
ugyanannyit ér a szavazata, mint bármelyikünké.

Van valami egészen cinikus abban, hogy a milliárdokban dúskáló luxus celeb, akinek egyetlen istene a pénz, akinek az egész élete arról szól, hogy a pénz a minden, egyből keresztény, vallásos, nagyon magyarrá avanzsál, midőn be kell nyalni a meleg szarig a rezsimnek. Amit persze tagad, mintha olvasná, és ettől olyan átlátszóan szánalmas a produkció. Az a kurva nagy baj, hogy ebben az országban hemzsegnek a Schobert Norbik szintjén bőrlélegző öntudatos polgárok, akik joggal fikázzák a menekültek 70­-es IQ-­ját. Az még mindig legalább 5­ -10-­el több, mint az övék. Nos, nekik üzenem, hogy takarodjanak le erről a magyar ­nem magyar témáról. Nem mondom, hogy kardélre kell hányni őket, már annak is tudnék örülni, ha kitakarodnának az életünkből ezzel az ocsmány, fertőző mentalitásukkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.