A divattervező attól akadt ki, hogy a szilveszteri bulik közeledtével rengeteg stylist és menedzser keresi meg azzal, hogy egy-egy “híres embernek” adnának-e kölcsön ruhát.

Náray Tamás keményen kiosztotta az ingyenélő celebeket

Facebook-oldalán adott hangot felháborodásának és tette helyre a hazai celebvilág egy részét.

Ma újabb telefonok jöttek. Közelednek az év végi bulik... Kérdezik a menedzserek, a sztájlisztok: adunk-e kölcsön ruhát? Híres embernek... 

Hát nem! (Kate Winslet-nek Hollywoodba adnék... mert az más kaliber. Mást tud nyújtani egy ruháért: világsajtót és nem szennylapot. Ezért ő más kaliberű ruhát is választ: ARMANI-t... szóval tudom a helyem, mielőtt kioktatna bárki is.)

De mi ez?! Kölcsönruhákban parádézni, a csóró emberek előtt felvágni valamivel, ami nem is az övé... szerintem ez egyszerűen visszataszító.

Egy valamirevaló hírességnek legyen ruhatára. Fellépni is. Ha nincs neki, akkor ő nem valamirevaló híresség. Sajnálom.

That's all babys, lehet megsértődni. De előbb-utóbb senki sem fog ingyen, jó ruhát osztogatni. Keresel pénzt, vedd meg! Ahogy a csórónak meg az átlagembernek is kell. Köszipuszisziasztok.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Nárray.nak van stilusa, hiszen ebből él. Ha valakinek van stílusa, akkor valószínüleg művelt és vagy lrdeklödő, sokat látott ember és mint ilyen utálja a felkapaszkodott szopó-baszó önmutogató senkiket. Nálunk amúgy a politikai elitnek sincs stilusa. Vagy megveszik a giccses antik dolgokat, mert azt elég csak megvenni, hogy öltöztessen, de hát ott sem így van. Nézzök csak meg Matolcsy-t..:) A többi, meg okádék órákat, táskákat vesz, amik rettenetesen néznek ki, de jó drágák voltak..:) Ez lenne az értelmiségi véglet...:) A celebek, pedig ehhez képest is rettenetesek. Számomra Tóth Gabiban csúcsosodik ki a proli akaratos felkapaszkodott ízléstelen parádézás, ami egy ocsmány összképpé áll össze. Nem csodálom, hogy egy Nárray falramászik otthon. Egy átlag német,olasz íízlésesebb, stílusosabb, mint nálunk az elit..:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Más ruhájában parádézni, más gondolataival kérkedni nem celebség, hanem ocsmány pofátlanság.
panellproli
Jellemző,hogy akinek van, még a legyet is... hogy még több legyen. Ahelyett, hogy arra is gondolna időnként , akinek nincs. De hát ez a politikusok hozzáállása is, szemét harrah is az érdemtelenül felvett milliói mellett is csak a 10 000 Ft-os Erzsébet utalványból igért kis alamizshát. A fővezér meg annyit se.De az ingyen pia, kaja az kell a milliárdok mellet. Mondjuk rajta látszik, hogy senki sem kínál fel neki egy tisztességes ruhát de a nejének sem
Manhattan
@Edmond Dantes: Tamás oldalán vitába keveredett Tóth Gabival. Szerintem Gabi is kért a kölcsönruciból!
qxy
Sokat forgolódtam köztük. szánalmas férgek sokasága. mind veri a nyálát otthon meg teknőbe alszik. Nagyon kevés az olyan aki meg is teheti a hét minden napján amit szeret.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.