Új karrierbe fogott a Viva TV egykori különc műsorvezetője. Steiner Kristófot íróként már jópár éve ismerhetjük, ám úgy tűnik, tehetséggel bír a főzés terén is.

Kristóf nem csak receptjeit osztotta meg a közelmúltban megjelent szakácskönyvében, hanem főzőkurzusokat is tart. Ráadásul hamarosan megnyílik budapesti gyorsétterme, a Kristóf Konyhája is – tudta meg a Blikk.

Az új helyen a keleti konyhák remekeit próbálhatjuk ki:

Régóta üzemeltetek már egy lakáséttermet Tel- Avivban, és szerettem volna, ha a magyar közönség is megismeri a receptjeimből készült ételeket. De úgy éreztem, az itthoni vendégek egy street food büfé felé sokkal nyitottabbak lennének, ezért emellett a variáció mellett döntöttem, és január 18-án megnyitom első éttermemet. Kozmopolita ételeket lehet majd kóstolni, az indiai ízektől kezdve az izraelin át a libano­niig. Egy profi séf barátom készíti majd a fogásokat, én pedig Izrael és Pest közt ingázva felügyelem majd a munkát

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
Mindegy, hogy mivel foglalkozik, csak ne itthon...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
Jaj csak ezt ne, nincs nekem bajom a buzikkal amíg nem engem kurogatnak , na de ez , ez mindennek a teteje .
papa.49
Engem nem érdekel csak Hofival szólva ,,kötelező ne legyen,, ...
qxy
Egyszer egy nagy versenyen feljött a szó a különleges ételekről. az egyik " mester szakács.
.- Van egy étel ami a cet spermájából készül és igen drága de finom.
Na nekem csak az volt a kérdésem, .- Ki volt az a pihent agyú aki egyáltalán kitalálta hogy , " Te kóstoljuk meg a bálna gecit. Na volt egy pár Kristóf féle aki ki kérte magának. Na nem azt hogy megkóstolni a gecit, hanem azt hogy pihent agyú.
Grafix69
Mert Kristóf vegetáriánus lett . Eddig az volt a baj ,hogy nem mindenki buzi, ja és sokan nem is akarnak azok lenni. Most meg aki pörköltet eszik és nem patiszonba sült csipke bogyót az már teljesen egészségtelen . Kívánok neki sok sikert de azért kérdem én ki fog abból enni amihez ez hozzá ér?
mormota
Sokaknak fő, hogy legyen MELEG étel-:))
Desischado
Én sok sikert kívánok neki. Kedves, tehetséges srác.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.