Új török sorozat indul a TV2-n: a január 23-án debutáló, Fatmagül című telenovella főszereplője az a Beren Saat, akit a magyar közönség már jól ismerhet A szultánából.

Fatmagül egy csendes török faluban éldegélő fiatal lány. Amikor a dúsgazdag Yasaran család a környékre érkezik, az unatkozó, tehetős fiatalok az éjszakába vetik magukat. Az események tragikus fordulatot vesznek, amikor a három férfi találkozik Fatmagüllel és bántalmazzák őt.

Új sorozat jön A szultána sztárjával

A tettnek hamar híre megy, és a balhét végül a fiúk barátja, Kerim viszi el, aki semmit sem tett azon a bizonyos estén. Yasaranék meggyőzik őt, hogy az egyetlen megoldás, ha magára vállalja a tettet és feleségül veszi Fatmagült. Miután a lány családját pénzzel hallgattatják el, házasságra kényszerítik a két fiatalt. A pár Isztambulba menekül a pletykák elől, egy új élet reményében...

A sorozatot eddig közel ötven országban mutatták be óriási sikerrel, várhatóan a hazai közönség tetszését is elnyeri a történet.

A Fatmagül január 23-tól minden hétköznap 16.50-től látható a TV2 műsorán, a Megtört szíveket ettől a héttől kezdve szombatonként, a Tények előtt adják heti egy alkalommal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.