Nem csupán műsorvezetőként, mediátorként láthatjuk újra a TV2 tavasszal induló műsorában Jakupcsek Gabriellát. Az Egymás Szemében című saját gyártású formátum hétköznapi emberek konfliktusait helyezi az előtérbe, ezekre igyekeznek majd megoldást találni.

Az Egymás Szemében kerüli a kiélezett, felhergelt konfliktusokat, ehelyett valódi emberi problémákra fókuszál majd – ígérik a készítők.

Merőben más műfaj, mint amiket eddig megszokhattak a nézők. A fő emóciója, hogy olyan embereket hozunk össze egymással, akik nem fizikailag, hanem lelkileg szakadtak el egymástól. Műsorvezetőként én leszek az, aki megpróbálja beindítani a békülés folyamatát. Nagyon izgalmasnak találom ezt az érzelmekkel átszőtt formátumot, és inspirál, hogy a műsor által civilek életébe láthatok bele. Vájkálás, harc és látványos kiteregetés nélkül, sok őszinte pillanattal

– mondta Jakupcsek.

Békítő műsorral tér vissza a TV2-re Jakupcsek Gabriella

A szereplők olyan mindennapi emberek – irodai dolgozók, tanárok, nővérek, sofőrök – lesznek, akikkel könnyen azonosulhat a tévénéző. A felek békítése stúdióban zajlik, ahol először néma csendben néznek egymással szembe, megélve a rájuk törő érzéseket. Ezek után külön-külön, más helyiségben lehetőségük van egyénileg átbeszélni a helyzetet a műsorvezetővel, majd visszatérnek a stúdióba, ahol – remélhetőleg – párbeszéd alakulhat ki a problémák feltárására.

Sokan szakadnak el számukra fontos emberektől, én az a típus vagyok, aki igyekszik megtalálni a visszautat. Ezt az attitűdöt igyekszem belevinni majd a műsorba is. Nem tudom ezeket a felgyülemlett érzelmeket magamban hurcolni, ezért mindig teszek egy kísérletet arra, hogy normalizálódjon a viszonyom a másik féllel. Viszont van olyan, aki természeténél fogva nem képes erre, nekik próbálunk ezzel segíteni

- tette hozzá a műsorvezető.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Úgyhogy nem kell a színház, nem kell a dráma,a lábszagú marketing bulvárceleb kartársnő! Semmi extra, csak a szokásos: újfent kiderült, hogy a bárki hátán felkapaszkodni képes, gátlástalan, pénzéhes Jakubcsek az egyik legkártékonyabb istencsapása, ami jelenleg ezt az egyébként is elhülyülésre hajlamos, tartósan hülyített népet sújtja. Teljesen mindegy, hogy mivel kapcsolatban szólal meg, a magma alatti pöcegödörből jön a röfögés.
namihami
Maunika---remake.
Esetleg Balázssóóóóóó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.