Friderikusz Sándor teljesen kiakadt a híren, hogy ősztől Csiszár Jenő lesz hazánk milánói főkonzulja, és ezt a Music FM reggeli műsorában ki is fejtette – írja a Blikk.

Friderikusz beszólt Csiszár Jenőnek

Ez tényleg abszurdum... Mi predesztinál arra egy volt rádiós-televízióst, hogy nagykövet legyen? Nyilván csak a politikai kapcsolatai. Ez nem kérdés! Vagy szerintetek felfigyeltek rá, hogy ott, a Balaton-felvidéken milyen jól termeszti a szőlőt? És hogy milyen jó konzul lenne? Minden jóérzésű ember az ilyenen fölháborodik. Csodálom, hogy ő nem. Hogy nincs valakiben annyi önismeret, hogy nem vállalkozom olyasmire, amihez tök hülye vagyok. És hány diplomata van, akinek ez a pozíció járna? Felháborító!

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tokeletesen igaza van Fridinek, de akit a hatalom ilymodon "tuntet ki", altalaban nem bir annyi onkritikaval, hogy belassa, nem alkalmas a magas posztra, amit jutalomkent dobtak neki oda.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Tokeletesen igaza van Fridinek, de akit a hatalom ilymodon "tuntet ki", altalaban nem bir annyi onkritikaval, hogy belassa, nem alkalmas a magas posztra, amit jutalomkent dobtak neki oda.
Cefi
Úgynevezett "civilizált országokban" hogy valaki diplomáciai munkát végezhessen, ill. képviselje hazáját külföldön, ahoz erre szakosodott iskolát kell elvégeznie. Kivétel magyarország. Nézzétek meg, milyen tahók szólalnak meg a nevünkben. A miniszterelnök sem nagyon tud magyarul.
karma1
@Cefi: "Civilizalt orszagokban" a miniszterelnok nem osztogatja el a felelos allasokat dilletans niemandoknak...
Cefi
@karma1: ...és strómanoknak, családtagoknak, valamint balettáncosoknak és kőfaragóknak...
bakegya
Ja kérem a szőlőben sok a munka!OLASZORSZÁGBAN egész éven NAPOZHAT-mellesleg a szigligeti oldalakon is a "rétinégereivel"dolgoztatott,ü csakkk fogtechnikázott,fenntartotta a munkát.
Aki Én
Ez összefügg. Aki ezt a hatalmat kedveli, annak nincs önkritikája sem.
Egyébként ezt pont hallottam élőben, és tökéletesen igazat adok Friderikusznak.
kiscsillag66
Igaza van Friderikusznak. Nem Csiszárt hibáztatom, ő csak elfogadta. Nem ő lesz lejáratva, hanem a kormány. Értük meg nem kár. Még az olaszoknak el kell fogadni a jelentkezést. Kiderül majd, hogy jó választás volt-e.
coni
Csiszárnak van egy elég fura stílusa ami egy show műsorban talán elmegy, de egy konzulnál már ciki. Persze annak sincs túl jó üzenete, hogy nem a képzettség és a tapasztalat dönt a kinevezéseknél.
szép új világ
Miért vagytok felháborodva? Caligula anno a lovát nevezte ki konzulnak, ennyit talán Csiszár is ért majd hozzá.
macitalp
Csiszárnak a "Magyarország szeretlek' c. propagandaförmedvényben bemutatott többéves sűrű nyelvcsapásait jutalmazták ezzel. Mindjuk Jakupcsek is ott nyalakodott és nem kapott semmit. Tőle talán többet vártak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.