Irigylésre méltó helyzetben van Szűcs Judith, az énekesnő ugyanis úgy döntött, thaiföldi nyaralással piheni ki az egész éves hajtást – írja a Best Magazin.

A kaland nem indult szerencsésen, mivel a reptéren órákat kellett várakoznia: a helyjegyét odaadták valaki másnak. A kezdeti bonyodalmak utána azonban azt mondja, igazán kellemes vakációban volt része.

A 63 éves énekesnő a mai napig büszke csinos alakjára, amit utazásain szeret is közszemére tenni, hiába, hogy már a lánya, Timi is megszólta érte:

Megkértem Timit, hogy keressen rólam valami tengerparti fotót, de azt mondta, ezek vállalhatatlan képek rólam, mert félmeztelenül voltam mindenhol

- mesélte tavalyi nyaralása után, idén azonban nem bízta lányára a képkeresést.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Valahogy nekem nem igazán nyeri el a tetszésemet, mikor a nagymamák pucérkodnak, ( ilyen van otthon is) jobban szeretem a ,,frissebb husikat,, nézegetni, igen mert már mind ,,csókólommal,, köszön nekem))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@papa.49: Orvos nem ír fel neked fiatalabb pipi húst?
sokanvagyunk
@papa.49: A szomszédasszonyom is megsértődött - nem vettem észre -, pláne hogy azzal védekeztem, nem az ő korosztályára van kalibrálva a szemem. :)
papa.49
@sokanvagyunk: Az én szomszédasszonyom is alakított hasonlót a létra tetején állva kezdte igazgatni magán a bugyiját, csak tudod már ,,romlik a szemem,, és én is csak a fiatalabbakat látom meg...
Még így is volt némi magyarázni valóm a nejemnek, mikor meglátta a spinét a ,,kirakatban,,...
simmering73
@papa.49: Mert tudja, hogy vak tyúk is talál szemet.:DDD
papa.49
@simmering73: Nem is megyek át hozzá egyedül, hátha ,,támad,,))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.