Új imázzsal, új dallal indulna az Eurovíziós Dalfesztivál nemzetközi döntőjéért Tóth Gabi, aki a Totova névre váltott.

Az X-Faktor zsűritagja nagyon szeretné megnyerni A Dalt, hogy kijuthasson az Eurovízióra, s erre meg is van minden esélye.

Tóth Gabi képviselné hazánkat az Eurovízión

Érdekes, hogy az idén mire lesz fogékony a zsűri, hiszen vannak egészen bensőséges és melankolikus dalok és nagyívű fesztiválnóták is. Amit furcsának találok, hogy szinte alig van magyar nyelvű dal, szinte mindenki angolul énekel. Ez viszont egy magyar, népzenei ihletésű dal, kisgyerekkoromtól fogva néptáncoltam, népdalokat énekeltem, és folyamatosan matyóba öltözve jártam. Talán ennyiben érzem különlegesnek a dalomat, a népzenei motívum miatt bízom benne, hogy hitelesen tudná képviselni hazánkat

– mondta a Blikknek Gabi, aki már öt évvel ezelőtt is szerette volna Magyarországot képviselni az Eurovíziós Dalfesztiválon, akkor nem jött össze neki.

2012-ben jártam először A Dalban. Azóta sok minden történt velem. Sokkal tudatosabb és magabiztosabb is lettem, azt hiszem, igazán megtaláltam önmagamat. Fontos különbség, hogy ez az első olyan dalom, amiben szerzőként is részt vettem. Így még személyesebb lesz a produkció, még inkább a sajátomnak érzem

– tette hozzá.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Akkor még a közép döntőbe se fog bejutni.
moareka
Nem azt mondta, hogy alkotói szabadságon lesz egy évig? Kár kiröhögtetni magát ezzel az alkotói szabadsággal...
aremy
@moareka: az a tót gabi az meg a totova !
Papuska1
Elég szégyen volna! Egy csomó szerencsétlen és megalázott, megkínzott felvidéki Tóth nevű magyar asszonyt megaláz, akik a II. világháború utáni visszacsatolás után nem akarták viselni a Tóthova nevet. Megverték, megerőszakolták, meggyilkolták kitelepítették őket. Sokáig nagy hallgatás volt erről, de bizony a Bécsi békék által visszakapott területek visszacsatolása után tömeges pogromok történtek, sok magyart megöltek. Ilyen történelmi előzmények után felvenni a Totova nevet, nem csak a felvidéki, de minden magyar meggyalázása! Vagy buta és nem érti, vagy magyargyűlölő. Az a gyanúm, hogy igazából az első. Ilyen ne képviselje a magyarokat, képviselje a neve szerinti Felvidéki tót kisebbséget, azok, a csehből mesterségesen alkotott nyelvén énekelve! Ne legalizálja az egykori magyarok elleni pogromokat és tömeggyilkosságokat!
Pergető
Na Gabi eddig se tartottalak sokra, de most már semmire! Ócska kis antimagyar lettél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.