Végül ugyanis Medveczky Ilona nem abban a ruhában ment el a Story-gálára, mint amit ő tervezett.

Félmillióba került az a ruha a tervezőnek, amit Medveczky Ilona végül fel sem vett a hétvégi Story-gálára, hanem helyette egy alig valamit takaró "ruhában" jelent meg a hazai celeb-világ eseményén. Medveczky ugyanis nem érezte magáoz méltónak az első ruhát – olvasható a Blikk cikkében.

Pomozi Péter, a tervező, a lapnak elmondta, Medveczky a szakértelmét is többször megkérdőjelezte életkorára hivatkozva (Pomozi 22 éves), majd közvetlenül a szabóval kezdett tárgyalni a tervezett változtatásokról, nem pedig a tervezővel. Majd végül egy másik ruhában ment el a bálba.

Félmilliót bukott Medveczkyn a ruhatervező

Fotó: Blikk

Pomozi szerint ezzel félmillió forintos bukott el (anyagköltség és a szabó munkadíja), a ruhát pedig nem adta oda Medveczkynek. A tervező hozzátette, több dolgot is át akart alakítani a művésznő a ruhán, amikbe ő nem ment bele, mert megalázta volna a ruhát.

Medveczky Ilona kissé máshogy emlékezik a történetre, legalábbis a Blikknek azt nyilatkozta, 

Én ennek a gyereknek a nevét is elfelejtem, nekem erre nincs szükségem. A nevemen akar felkapaszkodni, ahelyett, hogy megköszönné, hogy hajlandó voltam beleesni ebbe a hihetetlen borzadályba

- olvasható a cikkben.

Medveczkynek egyébként 2016-ban is Pomozi készítette el a ruháját a gálára, együttműködésük akkor kezdődött.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
A ruhával semmi bajom, csak 50 évvel fiatalabbnak kellett volna felvenni:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Nem az a baj, hogy a művésznőnek is kopik a fénye, hanem, hogy ebbe bepillantást engedett.
Ha ez így megy tovább, jövőre csak a ráncos bőrszerkó lesz rajta.
Remélem kitiltják a fotósokat...
Veleda
A ruhával semmi bajom, csak 50 évvel fiatalabbnak kellett volna felvenni:))
Ludmilla
jaaaaaaaaaajjjjjj,a koporsóból ugrott elő ez a vén celeb?Miért nem tudnak egyesek méltósággal megöregedni?Közröhej tárgya lehetett...Maca,ne zokogj ezek után,hogy kevés a nyugdíj...persze,a szeretői mind kihaltak,,,fogy a lóvé
Köb Jani
Van az a tervező, van az a eladó, és van az a vásárló, Az a tervező aki nem tud a vevőnek megfelelő ruhát tervezni, az eladó képtelen eladni, tehát marad a terv a tervező elgondolása, terve szerint, amit ő egyedül álmodott meg, igaz értékesíteni nem tudta, azt viszont saját elgondolásának kivitelezésének köszönheti. Félmillióba került az a ruha a tervezőnek, amit Medveczky Ilona végül fel sem vett a hétvégi Story-gálára, hanem helyette egy alig valamit takaró "ruhában" jelent meg a hazai celeb-világ eseményén. Medveczky ugyanis nem érezte magáoz méltónak az első ruhát, amit fel sem vett. Teljes mértékben igaza van!
evacica
Én csak azt nem értem, hogy folyton azon sír, hogy milyen kicsi a nyugdíja, akkor hogy a fenébe mer megrendelni egy félmilliós ruhát? Én nem mondhatom magam kis nyugdíjasnak, még sem jut eszembe, hogy ilyen drága ruhát vegyek. Igaz az a közmondás, "aki sír el kell venni tőle, aki dicsekszik adni kell neki." Egyébként kicsit már vissza kéne fogni magát és tudomásul venni, hogy felette is eljárt az idő, még ha jól is tartja magát!
herczeg0210
Talán már abba kéne tudni hagyni. Vagy pénzért bármit? Vajon ez a függöny méltó "magához"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.