Dobó Katának nem szokása megnyílni a magánéletéről, most azonban kendőzetlenül beszélt arról, amit érez. Így vallotta be: nem most először került össze nála jóval idősebb férfival, ám erre jó oka van.

A színésznő elmondta, nagyobb biztonságban érzi magát egy olyan férfi mellett, akire fel tud nézni, többek közt jelentős élettapasztalata miatt is. Kata biztonságban érzi magát az ilyen férfiak mellett, és úgy véli, nőként is jobban kiteljesedhet velük.

A színésznő a NőComment című rendhagyó talkshow-ban vallott érzéseiről, ahol Ábel Anita, Risztov Éva, Eleni Korani, Tatár Csilla, Hadas Kriszta, Till Attila és Hajós András őszintén beszélgettek.

Tény és való, előfordult, hogy idősebb volt a párom. Ahogy most is az

– utal Zsidró Tamásra a színésznő.

Valamiért én szeretem az okos és tapasztalt férfiakat. Így hozta az élet, és én na­gyon sokat tanultam tőlük. Már csak türelmet például, és a hozzáállást az élethez vagy dolgokhoz. Ami nagyon érdekes. Sokkal kevésbé voltak például kíméletlenek velem, vagy azzal kapcsolatban, amit csinálok. Ez nekem nagy megnyugvást okozott. A korkülönbség és hogy milyen ember, nem függ össze, va­laki például kioktató, de az tizennyolc évesen is lehet ilyen

– foglalta össze.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Most éppen melyikről? Mert volt neki néhány. És, ismerve az erkölcsit, még lesz is.
aremy
az élet tapasztalat a sok lóvé?hüm
RonaGyuri
miért a drága Andy is vagy 30-al volt nála több! =))
Edmond Dantes
Amire én is sorra kerülök,akkor már nem kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.