Sok konzutáción merül fel a kérdés, hogy a mellek formáján érdemes-e változtatni gyermekvállalás előtt. A hölgyek tele vannak kétségekkel, hogy a szoptatást mennyire befolyásolja a beavatkozás. Itt több lehetőség is fennáll. Dr. Varga Zsombor plasztikai sebész válaszai a kérdésre

Feltöltő: Kisberni
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
T. Zsombordoktor. A fenti problémával küszködő hölgyek részére, persze ugyanúgy jó pénzért, mint ezt is, agyplasztikát nem vállal?
Én elfogadom, hogy bizonyos orvosi vagy életviteli szempont indokolhat mellplasztikát. De csak az, hogy valaki szilikoncsöcs legyen, pláne szülés előtt? Ezekből a ""turbó agyú"" hölgyekből lesznek a celebfeleségek. Illenek a vasalt heréhez.
1magyar
Miért csak a műnők kellenek a férfiaknak? Éppen a gyerekvállalás előtt fel sem szabadna merülni ilyen kérdésnek normális embereknél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.