Hatalmas boldogsággal tölti el A Dal 2017 győztesét, hogy ő az, aki hazánkat képviselheti az Eurovíziós Dalfesztiválon. Pápai Joci annak ellenére szerezte meg a közönség és a nézők bizalmát, hogy számos ismertebb előadóval – köztük Tóth Gabival és Radics Gigivel – kellett megküzdenie, az Origo mégis győztesen került ki a legjobb négy produkció közül.

Nagyon jól érzem magam, fantasztikus érzés. Csak úgy jöttem a semmiből, és egy hullámon vagyok rajta. (….) Azt hiszem egy zenész életében… semmi mást nem tud elérni, minthogy a hazáját képviselje egy világ előtt. Azt hiszem, hogy nem kell semmi más nekem az életben

– mondta el rögtön a döntő után az MTVA-nak a győztes énekes, aki elárulta, nagy hangsúlyt szeretne fektetni a kijevi megmérettetésen is a magyarságra, “oda szeretne csapni”, és elsődleges szempontnak tartja, hogy a hazai hagyományokat és zenei ízlést megismertesse a nemzetközi közönséggel.

Pápai Joci: "csak úgy jöttem a semmiből"

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Pápai Joci: "csak úgy jöttem a semmiből"

És senki is maradsz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
X-ray
@Equilibrium: Tényleg jó énekes a lengyel srác, ahogy látom, több, mint 10 millióan nézték meg a videoklipet: 10 171 260 megtekintés
terlasz
Nem kimondottan Eurovíziós dal az övé, de majd meglátjuk... Sok sikert!
Jozefina
Sem az ember, sem a dal nem nemzetközi versenyre való!!! Másutt kellene előbb megmérettetni, mondjuk hazai kis koncerteken, stb.
Hellcat
Ahol csak sazrok indulnak ott szar lesz a győztes is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.