Ma ünnepli 39. születésnapját az énekes-műsorvezető, aki elmondása szerint még mindig 25 évesnek érzi magát – mondta el a Mokka csütörtök reggeli adásában.

Talán ennek is tudható be, hogy Kasza Tibi fejében meg sem fordul a csalapítás, hiába, hogy barátnője már nagyon is vevő lenne a projektre:

A Manó 24 éves és nagyon családcentrikus. Igazából, ha tegnap szült volna, ő már akkor is azt mondta volna, hogy egy picit megcsúsztunk a babaprojekttel. Én azonban abban a szakaszomban vagyok, amikor elképesztően élvezem az életemet és nagyon beérett a munkámnak a gyümölcse. Lehet önzőség, de én még ezt nem érzem, hogy ösztönösen jönne. Kompromisszumból pedig nem akarok gyereket

– magyarázta az egy hónapos amerikai utazásáról nemrég hazatért Kasza Tibor, aki az esküvőkért sincs oda:

Van egy közös életünk, ami tényleg egy egység. Az, hogy most egy zserbótálas színjátékot eljátsszunk egy katonai sátorban, az nekem idegen. Én nem vagyok ilyen, de ettől az életünk még egy tökéletes egység. Nyilván lesz házasság majd valamikor… ha nagyon becsípek és nem tudom, hogy mit csinálok.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
igazad van elég belőled az is ami van. még a végén rád fogják hogy a győzikét majmolod.
csa-csa
igaza van! amíg így érez, ne is akarjon gyereket. egyébként meg magánügye az is ha soha nem akar.
Eladott Ország
"Jó itt élni! – sóhajtott fel Tibi a Keményen Dolgozó Kisember. Gondosan visszacsúsztatta a Nagy Vezető dedikált fotóját a tárcába és háromszor meghajolt Orbán Viktor és Semjén Zsolt lovasszobor ­csoportja előtt és ruganyos léptekkel megindult a Szép Jövő Sugárút irányába.
Talán ezért nem látsz semmi mást, mert eltakarja a szemedet a boldogulás. Próbáld meg elvenni onnan, hátha úgy jobb lesz a rálátásod. Szóval itt sem minden tökéletes, de azért boldogulunk. Te hogy vagy, Viktor? Jól megy a sorod? Család rendben? Majd néha adj hírt magadról, ha van időd. Én most megyek, mert rendbe kell tennem a kiskertet, nehogy szégyenben maradjunk az asszonnyal. Csak előbb meg kell keresnem a kapát."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.