Február 26-tól új időszámítás kezdődik a Tények életében. A TV2 hírműsora teljesen megújul, épített díszlettel, új logóval és vadonatúj arculati elemekkel várja a nézőket.

A több hónapos munkálatok nem csupán a stúdió teljes dizájnváltását foglalták magukba, a műszaki eszközpark is kicserélődött. A megújítás a nemzetközi híradós trendek figyelembevételével zajlott, maximálisan kiszolgálva a nézői igényeket.

Vadonatúj arculatot kap a Tények

A Tények leglátványosabb új díszleteleme a közel 31 négyzetméteres ultramodern, ívelt led fal, melynek mérete és részletgazdagsága magyarországi hírműsorban egyedülálló. Technikai paramétereinek köszönhetően sokkal letisztultabb, kifinomultabb képi világot nyújt a nézőknek, mint a korábbi virtuális díszlet.

Vadonatúj arculatot kap a Tények

A látható változások mellett bővült a stúdióvezérlő grafikai számítógépeinek kapacitása is. A grafikai arculat is igazodik a trendekhez, új főcím, feliratozás és grafika készült.

A műsorvezetők ezentúl nemcsak ülve, hanem a stúdió több helyszínéről állva is konferálnak majd híreket, ezzel is dinamikusabbá téve a műsorfolyamot.

A műsorvezetők Marsi Anikó és Gönczi Gábor, valamint Andor Éva és Szebeni István lesznek.

Hosszú hónapokon át, megfeszített munkával dolgoztunk a megújuló Tényeken. Exkluzív interjúkkal, izgalmas riportokkal és külföldi tudósításokkal, valamint az embereket foglalkoztató témák feldolgozásával minden adott ahhoz, hogy bátor és izgalmas híradót készítsünk. A Tények minden eleme – beleértve a díszletet és a tartalmat is – gondos tervezés eredménye, a nemzetközi trendeket követi. A nézőket minden eddiginél látványosabb vizuális elemekkel segítjük a tájékozódásban. Büszke vagyok a csapatomra, azt gondolom ez a hírműsor bárhol a világon megállja a helyét. Magyarország legjobb híradója várja a nézőket vasárnaptól!

– tette hozzá Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója.

A megújult Tények február 26-tól minden este 18 órától a TV2-n

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Nem mindegy, hogy a fost hogy csomagolják?
papa.49
Ki nem állhatom az Anikó sipítós dumáját)))))))))
aremy
@simmering73: azért ez frissebb és hitelesebb lesz mert a királyi tv híreivel lesz tele.
quadrocopter
@papa.49: Nem az a baj, hogy a nő sipít, hanem az, hogy mellé még hazudik is! Mert van az a pénz!
papa.49
@quadrocopter: Tudod mit nem értek ez a spiné, a férjével együtt ,,erősen baloldali,, volt, miután kikúrták a Palikot a Hungaroringről durcásan elvonultak, és most ,,megvilágosodva,, visszatértek!!!
Csak tudod az ilyen ,,szélkakas emberszerűeknek,, még véletlenül se hiszek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.