Minden egyes harccal, amit megnyersz, boldogabb leszel, hogy Te győztél. Ez igaz. De ez a boldogság csak pillanatnyi, mert a lelkedet bevonja egy láthatatlan, kemény réteggel, ami később feltörhetetlen lesz. Ezek a rétegek egymásra tevődnek, összeolvadnak, páncéllá csontosodnak. Egy idő után észreveszed, hogy már nem a régi önmagad vagy, mert folyton csak a saját igazadat hajszolod és már kis dolgokban sem tudsz engedni a másiknak. Lehet ő a nagy szerelmed, a testvéred, a munkatársad, vagy a szüleid, esetleg a saját gyereked. Csak Neked lehet igazad, más hangokat már meg sem hallasz a kemény páncélod alól. És akkor a lelked halk, szinte suttogó hangon kérlelni kezd, hogy térj vissza régi önmagadhoz, mert különben magányosságra kárhoztatod magad. Ha ezt a vékony kis hangot meghallod és hallgatsz is rá, akkor a kemény páncél lassan felpuhul és észreveszed a sodródás örömét. Amikor nem küzdesz apró-cseprő dolgokért, mindennapos, banális „igazságodért”, akkor a Lét újra megmutatja a...

Forrás: homeandsoul.hu
Feltöltő: Home and Soul
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ne harcolj, ne próbáld megérteni a dolgokat, ne nézz utána a dolgoknak! HIGGY! Persze nem a mindenhatóban, mert az messze van. Higgy a földi-helyi helytartóiban, a vezetőkben és a megmondóemberekben, azok majd gondolkodnak és harcolnak helyetted, te csak bambán hajtsd végre az utasításokat! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Nessy: semmit sem szabad túlzásba vinni! =))
Equus
egyetlen dolog minősít: az eredményesség. Minden más csak csárogás.
Csizmás Kond
@Equus: A kudarc tanítja meg az embert...
Folytonosan eredményes csak csalással lehetsz.
Eladott Ország
A NER tag , fidesz körül lebzselőket jellemzi : Kell az állás, kell a pénz. Gerinc, lélek nem kell, azért nem adnak egyhetes nyaralást Balin. Náluk ez jelenti az eredményességet. Minden más csak károgás. De a tisztességes embereknél már eljött az a lélektani pillanat, amikor fordult a kocka, vagy túlcsordul a karimáig töltött bili. Elég volt belőlük.
Eladott Ország
@Equus:www.bumm.sk/belfold/2015/12/27/sereghajtok-kozott-vagyunk-europaban-az-atlagber-szempontjabol
kolozsvaros.com/2016/12/20/olvasoi-level-foldonfutova-lettem-e-csodalatosan-erosodo-novekvo-palyara-allitott-felfele-ivelo-mocskos-pocegodorben/
A fidesznél az az eredményesség, hogy sikerült Európa sereghajtójává tenni az országot.
Földönfutóvá lettem e csodálatosan erősödő, növekvő pályára állított, felfelé ívelő, mocskos pöcegödörben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.