Majka az ország legnépszerűbb sztárja a Marketing és Média felmérése szerint, ami évről évre a Top25 legnépszerűbb hírességet sorolja fel. A dobogón csak TV2-es arcok találhatók: Majka a legnépszerűbb, őt Liptai Claudia és Marsi Anikó követik.

A Marketing és Média évente összeállított listája ezúttal a bulvárújságok címlapján való megjelenések, a közösségi médiás jelenlét és a televíziós szereplések alapján készült.

Majka vezeti a legnépszerűbb hírességek listáját

Sokat mond, hogy az összesített lista első öt helyezéséből négyet a TV2 Csoport sztárjai foglalnak el: Majka mindhárom szempont szerint a legjobbak közt végzett, de előkelő helyet szerzett Liptai Claudia és Marsi Anikó is a tévés és a címlapmegjelenések alapján. Az ötödik helyen Demcsák Zsuzsa, a Mokka műsorvezetője áll.

A listán a képernyőről ismert arcok szerezték a legjobb helyeket, így továbbra is igaznak látszik, hogy a televíziók hozzák a legnagyobb ismertséget a sztároknak. A TOP25-ben a TV2 Csoport sztárjai közül szerepelt még Gönczi Gábor, Berki Krisztián, Kasza Tibor, Till Attila és Andor Éva is.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Majka meglepően jó az 50 milliósban.Sziporkázik, bár néha egy kicsit túlprodukálja magát, de azonnal észreveszi és javít.Ez a műsor neki való.
A kisfia is egy tündéri vagány gyerek, szerintem kívül-belül tiszta apja.
Milliószor jobb maga a műsor mint egy való világ és tsai.
Levendula
@1magyar: Inkább nézem ezerszer a Gundel Takács Gábor vezette műsorokat, mint egyszer is a majka-féle "túlprodukciókat". Amelyik országban ilyen iskolázatlan, pökhendi figura teret kaphat a médiában... Persze a lényeg: Panem et circenses! és akkor befogja a száját a nép...
1magyar
@Levendula: Engem a kérdések irritálnak, annyi hülyeség van ami celebreklám benne, hogy persze, hogy nem tudják a választ. De hát nem is akarják nagyon szórni a milliót.
Majka megállja a helyét bármely amerikai showmennel szemben.
De tényleg jó a Gundelé is.
simmering73
Minősíti a szavazókat. Hab a tortán demcsák ötödik helye.
Szókrakész
Az igényszintnek megfelelően.

Minden szarra van veréb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.