Egy kültelki kocsmában verekedés előtt nem hangzanak el olyan szidalmak, mint a magyar interneten a Rapülők koncertje kapcsán, ráadásul a zeneértők krémje esett egymásnak a múlt hétvégén. Most végre megszólalt a legfontosabb érintett is: Geszti Péter, az együttes frontembere.

A Rapülők tegnap bejelentették: többszörösen megismétlik a hétvégi gigashow-t, például a VOLT fesztiválon is felbukkannak majd az idén. Geszti szavaiból pedig úgy vesszük ki, cseppet sem törte le a koncerteket követő sárdobálás:

Elég régóta vagyok előtérben ahhoz, hogy bármit csináljak, azt mások lefikázzák

– nyilatkozta a hvg.hu-nak. Hozzátette, végigröhögte az egész hétvégét, és számított is erre.

Geszti Péter reagált a kritikákra: "minden troll le van tojva!"

Rengeteg üzenetet kaptam, finnyás szakmabeliektől, profi zenészektől is. Mindenki csak szuperlatívuszokban beszélt a koncertekről, az unokahúgom mesélte, hogy úton volt hazafelé a koncertről, és a metrón az emberek énekeltek, táncoltak. Ehhez képest minden troll le van tojva.

Az Index sokat vitatott kritikájáról pedig ez a véleménye:

Azzal rántotta magára a szaros bödönt a srác, hogy el akarta venni azon emberek boldogságát és fiatalságát, akik a koncertünkön jól érezték magukat. Ez taktikai hiba. Azon vitatkozni, hogy a 90-es éveknek mely zenéi tetszenek vagy nem tetszenek, amúgy is tiszta dedó. Akinek a Nirvana jelentette ezt az időszakot, azzal sincs semmi baj, én is szeretem. De cukrászdába jönni rostélyosért, és megsértődni, hogy itt nem kap – ez nem a mi tévedésünk.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Kár ráznod magad ,,szöveggyáros,, nem vagy te olyan nagy ász mint aminek képzeled magad...
Főlökött
Majoros volt aki fikázta, aluliskolázottként, Fridi műsorában Gesztit. Mint szakmunkás, tán jobb lett volna, ha hallgat. Szerintem ez rá a válasz...
Gesztivel kapcsolatban pedig, nagy bulik voltak 90' években a Balcsin. Hozta a formát - Repülők is, szórakoztatott, hatalmas bulik voltak. Ezen vonalhoz Majkának lövése sincs, csak a másik fikázásához - le alegálásához, de ahhoz maximálisan.
Ha valaki egy megmondó ember, még nem biztos, hogy megalapozott, amit állít. Attól, hogy így felvette a tv-2 műsorvezetőnek, leszűrhető ezen csatorna nívója is! Fél négyzetméteres tetkójával és aluliskolázottságával, milyen értéket képvisel ? Igen, itt van a kutya elhantolva...
gazdag dezső
Hát Majkárol jobb nem is nyilatkozni !!Vagy jót vagy semmit ! Hát mivel jót nem tudni erről a bunkóról,így hát semmit! Messze-messze sehol sincsen Geszti -hez !!! Igaza van. Akinek nem tetszik a zenéje,az ne hallgassa !! ízlések kérdése ! De tartsa mindenki tiszteletben a más ízlését is ! Persze azért van jó néhány kivétel .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.