Felkérték egy szerepre Gundel Takács Gábort, a főkomornyik lesz a Csókos asszonyban a Zsombói Szabadtéri Színpad előadásában.

Alighogy otthagyta a köztévét, és a budapesti olimpia is beleállt a földbe (a rendezésért kardoskodó mozgalomnak volt egy kis ideig szóvivője), Gundel Takács Gábor újabb feladatot talált magának: színésznek áll.

Színésznek áll Gundel Takács Gábor

A Bors készített interjút a műsorvezetővel, aki bevallotta, a Zsombói szabadtéri Színpad felkérte, hogy szerepeljen a Csókos asszony című operettben, mint főkomornyik.

Gundel egyelőre még vacillál, májusban mond végleges igent, közben gőzerővel keresi a lehetőségeket.

Amit most világosan látok, hogy nem akarok egyetlen televízióhoz sem elszegődni. Sokkal inkább szeretnék műsorokra, ötletekre szerződni olyan emberekkel, akikkel szívesen dolgozom

- mondta el a lapnak, egy másik kérdésre hozzátéve, hogy leginkább a régi csapatával dolgozna együtt, akik közül sokaknak mutatott kaput a köztévé az utóbbi időkben.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@adrenalink: Nekem GTG donteserol a regi kabarejelenet jut eszembe: kazankovacs es nogyogyasz...:o))) Igen, tudom, hogy nem jokedveben valtott, de vajon miert pont arra, ami meg ugyanazon a napon meg is bukott, bar lathatoan mar elotte is nagyon necces volt a dolog (olimpia-parti szovivonek beallni) es a Maradj talpon!-ban elegge megtepazodott a tekintelye, - persze csak szerintem, mert csak az en normaim szerint veri a lecet -, amikor az egyik jatekos holgy rosszul lett es meghalt, mert nem engedtek be hozza a baratjat, aki tudta, hogy a baratnoje cukros. Nem vagyok benne biztos, hogy pont ezt az adast is o vezette-e, de ha igen, az kb. annyi empatiat, humanumot tartalmaz, mint egy vodor loszar... Es nekem valahol itt vesztette el a szimpatikus jelleget a fijju... Attol, hogy valaki sportriporterkent a vegzettsege szerint jol megallja a helyet, nem jelenti azt, hogy az Operettszinhazban is o lesz a bonvivan, vagy eppen csak a 77. bekiabalo... Sosem tudnam elkepzelni Feleki Kamillt, Ratonyi Robertet, mint a NAV igazgatojat, vagy eppen a Ganz-Mavag TMK reszlegenek a vezetojet, vagy a Rakosvolgye TSZ elnoket...
Mert ezek a szakmak pont ennyire atjarhatok egymas kozott - persze megint csak az en foldhozragadt elkepzelesem szerint, ugyhogy ne is vegyel komolyan...:o)))))
adrenalink
@karma1:hirtv.hu/ahirtvhirei/a-bom-szerint-meg-kell-vizsgalni-min-ment-el-a-palyazat-1387397

Arra a halálesetre én is emlékszem. Úgy rémlik azt mondta, hogy a rendező/?/ diktálja a felvétel menetét, és mikor eljutott hozzá a hír, hogy mi történt a nézőtéren, képtelen volt tovább folytatni a felvételt, és lelépett.

Valamelyik nap ekézték Tóth Gabit, egy leendő színházi szerepe miatt. Akkor is leírtam, most csak ismételni tudom, hogy a rendező döntése kivel játszat el egy szerepet.
adrenalink
@adrenalink: Még csak annyit. Valamilyen operettet /ha jól gugliztam A denevér/ játszottak nálunk, amit régen látott Anyukám Latabár Kálmánnal, ő volt a börtönőr. És csak azért akart elmenni, hogy megnêzze most hogy játszák. Persze teljesen más volt az egész, kicsit csalódott is, bár en előre szóltam. Csak azt akarom kinyögni, hogy a mai fiatalabb korosztálynak az általad is említett nevek már lehet semmit sem mondanak. Elvárás nincs, az alaján formálnak véleményt amit láttak.
adrenalink
@karma1: A fentit Neked írtam, úgy látszik kezdek pilledni:-)))
karma1
@adrenalink: Latabar egyszeruen potolhatatlan volt a Deneverben...:o))) "Lehet, hogy tan ittam, lehet, hogy tan torgok, de reszeg - az nem vagyok! " Frosch,...:o)))
adrenalink
@karma1: Megnéztem a You Tube-on, nekem nem jött be, de szerintem így kerek a világ:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.