Kiskorú veszélyeztetése miatt indíttatott nyomozást kislányát nevelő sógornője ellen Damu Roland, azonban kérvényét elutasította a bíróság.

A színész lánya születésekor beleegyezett, hogy feleségének nővére, Katalin legyen gyermeke teljes jogú gyámja, azonban januárban arra hivatkozva, hogy Maja alultáplált és a vele élő nagymama iszik, kiskorú veszélyeztetéséért feljelentette a gyámot. Emellett eljárást indított, hogy új kedvesével együtt nevelhesse tovább kislányát.

Hiába harcol kislányáért Damu Roland

Két hónap múlva kiderült, a bejelentés alaptalan, ugyanis Katalin szeretetben és biztonságban neveli Maját és saját fiát egyaránt. Emellett a színész barátnője meggondolta magát, útjaik is különváltak – így Rolandnak semmi esélye nem maradt, hogy megkaphassa a kislányt – írta meg a Story.

A lap információi alapján a gyámhatóság döntése szerint a színész ezentúl csak a láthatásra kijelölt időben egy hivatalos helyiségben hatósági felügyelet mellett találkozhat a lányával.

Damunak egyébként két fia van Maján kívül, két különböző anyától. Az idősebb, Andor már felnőtt, és mikor apja börtönbe került, az annyira kikészítette, hogy pánikroham miatt kórházba került, ezért úgy állapodtak meg a szülők, hogy nem látogathatja meg a fegyintézetben. Benjamin most 12 éves és Damu rabsága alatt édesanyja úgy döntött, megváltoztatja fia vezetéknevét.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Roli, Roli. Itt az eredménye, hogy rossz qrvába kötöttél bele. Nem a Vénmajom kitartottját kellett volna kiosztanod. Most annak iszod a levét.
Katalina62
Jobban tette volna ha nyugton marad! Nincs abban a helyzetben, hogy gyereket neveljen, és nagyon úgy néz ki nem is alkalmas rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.