Tóth Gabi kilépését követően indult el az esélylatolgatás, egyelőre több jelölt is van a kalapban. Annyi biztos, hogy női mentor kerül Gabi helyére – írja a Blikk.

Tóth Gabi múlt pénteken jelentette be, hogy három évad után abbahagyja a mentorkodást, és inkább zenei karrierjére koncentrál. Hogy Gabi után ki ül majd Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex mellé, egyelőre még a csatorna munkatársai sem tudják, de a műsor kreatív producere már latolgatja a lehetséges művészeket.

Üzembiztos, hogy női mentor lesz, hiszen nagyon fontos szempont egy női nézőpont. Van egy listánk, amelyről majd behívunk néhány hölgyet, akik esélyesek lehetnek a mentori székre. Ám nem első számú szempont, hogy énekesnő legyen, sokkal kiemeltebb szerepet kap az, hogy hogyan jön ki a mentortársaival, illetve mennyire kommunikatív, és hogyan tudja átadni a tapasztalatait és a tudását a leendő versenyzőknek

– magyarázta Schiwert Takács László, a műsor kreatív producere.

A Blikk információi szerint ezek alapján öt név merülhet majd fel. A legkézenfekvőbb megoldás Tóth Gabi nővére, Tóth Vera lehetne, esetleg Rúzsa Magdi, aki már belekóstolt a zsűrizésbe a köztévén. Rajtuk kívül még három fiatal tehetség, Polgár Odett, Radics Gigi, valamint a Margaret Island frontembere, Lábasi Viki – aki volt már mentorsegéd is – lehet jelölt.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ennek a hírnek a fontossága pontosan megegyezik azzal, hogy a másik liba pedig elment a műsorból. Nem a hír, a semmiért felvehető gázsi a lényeg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.