Úgy tűnik, véget ér a görög "macsó" magánya, közösségi oldalán ugyanis egyre több képet osztott meg egy rejtélyes szőke nőről.

Aki annyira nem is rejtélyes, a Bors ugyanis kiderítette, Anettet nemrég egy meztelen realityben lehetett látni, ahol párt keresett magának – kevés sikerrel.

 

Alekosz hatalmas – és némileg zavaros – ömlengésbe kezdett Facebook-oldalán, miután több fotót is posztolt a lányról:

Természetesen fotó alapján választottam ki őt, amely fotóban minden benne volt ahhoz, hogy istennői státuszba emelhessem őt, piedesztálra asztalomon, fölüdülés látványává borom mellé, ágyasaim legfőbb istennőjévé! Egy hónapja a paradicsomban érzem magam, a legtökéletesebb női vi­zualitásom tárgyát képezi ő, kéréseimet föltétel nélkül végrehajtja, utasításaimban határozottságomat látja.

A Bors kérdésére Anett elmondta, Alekosz ráírt a Facebookon, miután látta egy fotóját, majd csetelni kezdtek, és így alakult ki a szerelem, vagyis inkább kapcsolat – ahogy Anett pontosította a mondatait a lapnak.

A határozottságával vett le a lábamról. Mellette nőnek érzem magam. Egy hónapja vagyunk együtt, összeköltözésről még szó sincs. Másról sem

- mondta el a Borsnak a lány, aki szerint Alekosz messze nem olyan a valóságban, mint ahogy a tévében lehetett látni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.