Puskás Peti a Facebookon osztotta meg, hogy képletesen örökbefogadott egy kameruni kisfiút, akit mostantól rendszeresen támogat anyagilag. Reméljük, ennek közlésével nem csak tiszteletpontokat gyűjtöget – az azonban nem derül ki, hol és hogyan segíthet, aki Peti példáját követné.

Talán furcsa, hogy a mai napom osztom meg ezt veletek, de pár hónapja „örökbefogadtam” egy kameruni kisfiút, akit havonta támogatok egy igen nagy múltú szervezet által, hogy biztosítsam ezzel az életben maradását, az iskoláztatását és lehetőleg egy fényesebb jövő reményét. Én boldog vagyok ettől. Ettől érzem magam európainak. Ettől érzem magam magyarnak. Ettől érzem azt, hogy őrzöm az őseim emlékét, harcát és törekvéseit. Ettől érzem azt, hogy valamit tettem. Hogy bátorítottam. Hogy valami halad előre. Hogy valaki ezt elolvassa és azt mondja, van egy ötletem. Csak egy kicsit lesz jobb tőle, de talán jobb lesz. És végül is ezt szeretnénk mindannyian. Hogy jobb legyen. Itt, együtt, Veled

– írta Puskás, aki egy fotót is megosztott a pártfogoltjáról.

 Itt a teljes bejegyzés:

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
Nos? Most akor mi van? Nincs Magyar gyerek?,mert Orbanek ezreket lakoltattnak ki!
Nekem sem adott senki semit sem.Es ha adok akor a magam fajtajanak adok.A feketeknek adjanak azok akik leszivtak orszagaikat es tonkre tettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.