Nagy Feró a TV2 Mokka című műsorában vallott nyomorúságos nyugdíjáról. A zenész elmondta, havonta mindössze 42 ezer forint érkezik a számlájára az államtól.

"Nem is miattam vagyok itt, hanem olyan zenészkollégáim miatt, akiknek nem ment úgy az életük, nem voltak eléggé talpraesettek, és most a 40 ezer forintból kell megélniük. Az majdnem hogy lehetetlen. Nekem szerencsém van, mert nagyon sok koncertem van nyáron is, télen is, néha el-elhívnak tévés show-ba is, de mostanában egyre kevesebbet szeretnék vállalni"

– mesélte Nagy Feró, aki 35 év munkaviszony után kapja a nevetséges összeget.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na még csak az hiányozna, hisz ennyi után fizettél járulékot! =))
RonaGyuri
Na még csak az hiányozna, hisz ennyi után fizettél járulékot! =))
Szókrakész
Azért kapsz te más térítéseket is.
Igaz?!?!?!
Groß Feró?!?!?!
Sámannus
Azért van ez mert egy korrupt hazudozó vagy Ferókám!
Hallottunk már másokat is ilyen panasz áradattal, akik egy este megkeresték a pénzt amit mások egy élet alatt kerestek meg.
Te elbasztad kokóra, meg ringyókra, most meg itt sajnáltatod magadat, leakarod járatni azt a rendszert, ami az egyszerű embereknek a létét jelenti. Aki ezt teszi mint te az orbánt segíti az ellátórendszerek lejáratásában, szétverésében.
Sámannus
A szerény keresetű zenészek ha hippiéletet éltek az ő bajuk, mert akik alkalmazták, azok is lenullázták, pontosan úgy mint te magadat. Rajtuk kívül még tízezrek vannak, akik más okok miatt maradtak ki a rendszerből azokkal sokkal megértőbb vagyok mert nagy részük tényleg elesett volt..
Sámannus
Ismerek olyan együtest amelyik a hatvanas években alakult, és míg zenéltek járták a világot és mindenki elégedett volt a fizetésével.
Szerintem amit elkezdtem az nem kivitelezhetetlen, csak emberség és előrelátás kérdése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.