Aki Pataky Attila működését nyomon követte az elmúlt évtizedekben, azt már nehezen lephetik meg az ufótörténetek, amiknek az Edda frontembere kivétel nélkül személyes szereplője volt – ezen a mostanin azonban egy kicsit azért felszaladt a szemöldökünk.

Pataky szerint ugyanis már a sárkánylények is felbukkantak a Földön, akik 70-80 százalékban ártó szándékkal érkeztek. Istenem, de sokan vagytok, rosszak!

A földönkívüliek évezredek óta itt vannak a Naprendszerben. Nehéz őket felismerni, hiszen sok köztük az alakváltó. Bármilyen formát ölthetnek, bármilyen nyelven beszélhetnek, vagy épp telepatikus úton kommunikálnak. (…) Több fajról van szó.

Gondoljunk a Hold túloldalán bázist fenntartó sárkánylényekre, a Drachonokra.

Ők csak egy a számtalan idegen faj közül, akiknek 70-80 százaléka egyáltalán nem békés szándékkal van itt

– nyilatkozta többek közt a rocker, aki elmondta, Miamiban feleségével együtt például a Zeta Reticuli rendszerből érkezett idegenekkel találkoztak.

Meggyőződése, hogy a világ kormányai és a hatalommal rendelkező szervezetek mind tudnak erről, és még sokkal többről is.

A mi meggyőződésünk pedig, hogy ha Pataky körül a pszichiáterek forgolódnának olyan szakmai kötelességtudattal, mint a bulvárújságírók, idővel még a sárkánylények is eltűnnének.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Peller Anikó: (11:03) Erről már én is írtam máshol, korábban, hogy már Tesla megdöntötte, a fénysebességnél létezik nagyobb sebesség. Ő maga a kétszeresét is előállította kísérleteivel. Ezért hevernek fiókok mélyén 100 éve a találmányai.
Pedig az emberiségnek nem lesz más választása, mint használni majd az energiatovábbítási eljárásait a kőolajlobbi gyengülésével.
hetöndöe
A Star Wars egyes jeleneteit is be lehetne ide vágni "bizonyítékképpen",csak arról tudjuk,hogy szórakoztatási célra készült,nem pedig néphülyítésre.:-)
verőce21
Ez is egy földöntúli jelenség önmagában, de aranyos, egészen más a beszéd és énekhangja.
www.youtube.com/watch?v=J7HYz68F7ag
Peller Anikó
@hetöndöde: vannak emberek (sokan) akit már annyira sikerült megnéphülyíteni, hogy már akkor sem hinnék el az ebeket ha őt saját magát vinnék el egy körre, esetleg némi "fájdalommentes" operációval megtűzdelve.
Sámannus
Ilyen emelkedett vita csak a CEU bezárása alkalmából lehet. A téma szabad teret enged minden agymenésnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.