Az énekesnő azzal húzta ki a gyufát, hogy elvállalta a TV2 Ázsia Expressz című ­realityműsorát – írja a Blikk.

Kirúgták Muri Enikőt az Operettszínházból

Az énekesnő legalább nyolc előadás erejéig hagyta volna cserben a színházát, nem is beszélve arról, hogy pár héten belül kezdődnek a Notre Dame-i toronyőr próbái, amelyben Enikő a női főszerepet, Esmeraldát alakította volna.

Az Operettszínház igazgatója, Lőrinczy György nehezen hozta meg a döntést.

Igen, a hír igaz, valóban megváltunk Muri Enikőtől. Nagyon sajnálom, hogy meg kellett hoznunk ezt a döntést, de nem engedhettük meg, hogy egyes művészek egyenlőbbek legyenek.

Több művészünket is megkereste ez a tévés produkció, ők részben azonnal nemet mondtak, hiszen vannak kiírt előadásaik abban az időszakban, másik részük megkeresett minket. Minden esetben jeleztük, hogy nem tudunk lehetőséget adni arra, hogy egy-egy színészünk ne legyen jelen, ezt megtettük Enikő felé is.

Előre közöltük vele, hogy amennyiben mégis igent mond erre a műsorra, akkor nem kell többet előadásra jönnie, erről írásban is tájékoztattuk a héten.

Megértem, hogy ő nem a színházban szocializálódott, máshonnan jött közénk. Mi bíztunk benne, ezért szomorú, hogy így alakult, de egyelőre a Budapesti Operettszínház nem szeretné foglalkoztatni őt

- mondta a lapnak.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Horizont: Ennyire ,,megbízható,, ez is erdélyi hazafi gondolom mert a viselkedése azt mutatja...
papa.49
@Horizont: Ennyire ,,megbízható,, ez is erdélyi hazafi gondolom mert a viselkedése azt mutatja...
colibri
Így járt! Mostmár celebeskedhet. Nekem sosem volt szimpatikus, bár színpadon soha nem láttam.
papa.49
@colibri: Gondolom felejthető lett volna a ,,produkció,,!!!
colibri
@papa.49: Akkoriban, amikor Muri Enikő versenyzett az X-faktorban, még néztem a műsort. Nekem nem tetszett annyira és nagyon örültem Kocsis Tibi győzelmének. Aztán nagyon hamar jött a hír, hogy Muri Enikőt felkarolta Jordán Tamás (ő akkor zsűri-tag volt úgy emlékezem), szerepet kapott, stb, stb, aztán jött az Operett színház. Azt tudom róla, hogy nyíregyházi, az erdélyi eredetű szálról nem tudok.
anka46
@papa.49: utána kellene nézni elöször is hogy honnan is jött Enikő és utána irkálni,hogy erdélyi hazafi és nem mindenki meg bizhatatlan mint Ön azt gondolja!!!Nyíregyházán született és az nem Erdély!!
papa.49
@colibri: Biztos igazad van keverem a másik spinével az tényleg erdélyi, elnézést kérek...
.@anka46: Ugyanezt kérem fogadja el...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.