Óriási trükkel álltak elő a Norbit nem kifejezetten kedvelők – de a fitneszguru résen volt.

Szabotálni próbálja Schobert Norbi előadásait az őt nem annyira kedvelők köre, a fitneszguru az akciók egyikéről a Blikknek panaszkodott.

Norbi április 23-án, az Országos Duci Napon ingyenes rendezvényt tart Budapesten egy hotelben, amin úgy lehet részt venni, ha az ember regisztrál.

Gyűlölői ezt a biztonsági rést akarják kihasználni, fordított trójai falóként ugyanis azt eszelték ki, hogy minél többen beregisztrálnak, aztán jól nem mennek el a rendezvényre. 

Norbi már lefoglalta a termet, ami kétmillió forintjába került .

Ez pont olyan, mintha felhívást tennék, mindenki hívogassa a 112-t, hogy aki valós veszélyben van, az ne érje el a mentőket (...). Egy túlsúlyos embernek életmentő, hogy lefogyjon, ezért nem hagyom, hogy ezt műveljék velem! Ha megtelt az esemény, újranyitom a regisztrációt, és mindenki bejuthat az előadásra, aki eljön. Ha kell, többször is megtartom a tréninget, mert igazából nem két órára, hanem egész napra béreltem a termet. Nem tudnak velem kiszúrni! Nekem ez a hivatásom, addig állok majd a pódiumon, ameddig bírok!

- magyarázta dühösen a lapnak.

Norbit korábban zaklatták, volt, aki széttúrta szemetüket, a kertjükbe pedig mérgezett párizsit helyezett el, hogy a kutyájuk is megdögöljön – tette hozzá Norbi.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Propeller Magdolna
Én nem ál-duci vagyok, hanem túlsúlyos! De oda se megyek!
volvós
Norbicicus !! Legközelebb hivj meg csupa csontváz fiucskákat, aki
tuti hogy elmennek, és " tátott szállaj " figyelnek rád ... Ami a terembérletet illeti, igazi fideszes troll vagy, ilyen nincs, hogy 2.000.000 Ft egy terem bérlete...jó lenne a bérbeadó hotelt az adóhivatalnál megkeresni... Lehet, hogy ezt is közpénzböl fizetted ki
te hazug seggnyaló kocsog...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.