Akár több százmilliót is érő ingóság és ingatlan is kimaradhatott Klapka György végrendeletéből, mivel azt 2012-ben írta, újabb pedig nincs. 

Több nagy értékű ingóság és ingatlan is kimaradhatott Klapka György végrendeletéből, ugyanis a hagyatéki eljáráson egy 2012-es végrendeletet olvastak fel az örökösöknek, más irat pedig nincs, hiába is utaltak rá a gyermekei közül többen. 

A Blikk értesülése szerint többek közt egy egymilliárd forintot érő dióültetvény sem szerepel a végrendeletben, igaz ezt Klapka még életében feleségére, Marira íratta. De hiányzik egy ingatlan is, amelybe az Aranyember 100 millió forintot ölt, hogy krematórium és állattemető legyen belőle. 

A lap által megkérdezett szakértő szerint ilyen esetben, ha valamely ingó, vagy ingatlan nem szerepel a végrendeletben, akkor azt az örökösöknek egyenlő arányban kell szétosztania egymás közt.

Ez jelen esetben az özvegyet és Klapka mind az öt gyerekét jelenti, mivel a Blikk által megkérdezett szakértő szerint nonszensz, hogy Klapka évtizedekkel születése után akarta két fiát kizárni, mondván, nem tőle vannak. 

Az apaság megtámadásának határideje van, az eljárást a gyermek születése után rövid időn belül el kell indítani, így évtizedekkel később erre már nem hivatkozhat Klapka György

- így a szakértő.

Ráadásul a négy testvér úgy határozott, hogy ifjabb Klapka György is kap az örökségből, noha abba az idősebb Klapka nem is írta bele, mondván, fia életében kapott tőle 400 millió forintot. Ez azonban soha nem is történt meg az ifjabb György szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.