A szupermodell azért utazott haza New Yorkból, hogy az utolsó simításokat is elvégezze első saját kollekcióján, amelyet a Sugarbird segítségével alkotott meg, írja a Blikk.

Munkáin magyar motívumok köszönnek vissza: Túró Rudi, dinnye vagy búzakalász.

A párom is a divatszakmában dolgozik, ami megkönnyíti a helyzetemet, mert érti, mivel dolgozom

– árulta el Enikő, aki eddig szinte soha nem beszélt magánéletéről. Most  kiderült, kedvese 32 éves, és egy menő magazin vezérigazgatója. Enikő azt sem tagadta, hogy már a családalapítás is szóba került közöttük, sőt nem is távlati terv.

Mihalik Enikő már az anyaságon gondolkodik

Öt éven belül szeretnék anyává válni. Ez nem jelenti azt, hogy nem dolgoznék tovább, folytatnám a modellkedést, a divattervezés pedig egy új szakasza az életemnek. Mindig is érdekelt, és amikor már a menedzserem is rákérdezett, akkor úgy voltam vele, hogy a tettek mezejére kell lépnem

– magyarázta.

Mihalik idén januárban ült le először beszélgetni a Sugarbird csapatával, és röpke három hónap alatt össze is rakták a kollekciót. Enikő azt mondja, nem volt könnyű dolga a tervezőknek.

A részletek is nagyon fontosak számomra, rengetegszer variáltam, de akár a legapróbb dolgokat is

– mesélte a műhelymunkáról.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Érdekes, de ezek a luxuscafkák valamilyen megmagyarázhatatlan okból, de sohasem a dolgozóosztály tagjai között forognak. az pedig végképp fura, hogy a jövendőbelijük sem a hajléktalan álláskeresők népes táborából verbuválódik.
Marha nagy mázli, hogy ezek a luxiribiknek mindig sikerül jól eladni magukat. Persze, ez csak véletlen, pusztán a nagy számok törvénye miatt alakul így.
Annak a "saját"" kollekciónak egy-egy darabját szivesen megnézném mondjuk egy 6-os villamoson vagy 7-es buszon munkába utazó nőn. Gondolom lenyűgözné az utazóközönséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.