Nem kell aggódni, Felcsút polgármestere nem lépett Latinovits Zoltán nyomdokaiba, csak Bödőcs Tibor stand-upos legújabb jól sikerült viccével van dolgunk.

Április 11. József Attila születésnapja és a magyar költészet napja. Ebből az alkalomból Mészáros Lőrinc szavalja el a költő Gyermekké tettél című versét Orbán Viktornak Bödőcs Tibor legújabb videójában. Szakértők szerint százezer sertésre kell egy költő – teszi hozzá.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Moldova György - A beszélő disznó
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Moldova György - A beszélő disznó
Eladott Ország
Ars poetica
Orbán Viktornak
(Pénz) Költő vagyok – mit érdekelne
engem a költészet maga?
Nem volna szép, ha (lábra) égre kelne
az éji (közpénzf)folyó csillaga.
karma1
Istenkem, azert ez a lolo tenyleg egy polihisztor... Mire nem kepes ket malacetetes kozben?
quadrocopter
Félanalfa Béla Lőrintcz sem saját részre vásárolgatta a szállododákat - a traktoros élrtelmiségi hülye hozzá! - hanem Rühellkének, aki így csendben a háttérben marad!
Eladott Ország
@quadrocopter: kolozsvaros.com/2016/09/06/a-csaladi-maffia-vezere-mara-elhitte-hogy-kizarolag-a-lopasra-kapott-felhatalmazast-zsinorban-ketszer-egymas-utan/
A családi maffia vezére mára elhitte, hogy kizárólag a lopásra kapott felhatalmazást
zsinórban kétszer egymás után Az viszont eléggé cáfolhatatlan tény, hogy a maffiafőnök rokonsága semmiben nem szenvedhet hiányt. Az imperialista karvalytőke nem szipolyozhatja ki mostmár soha kishazánkat, inkább az Orbán­klán ellopja előle. Napról napra egyre világosabb, hogy ez a hányingerkeltő nyitott könyv, ez a plebejus, vagyontalan isten átka, akit agyba­főbe vert az apja gyerekkorában (akit szintén Győzőnek hívnak), örökös frusztrációjában elveszítette azt a mércét, ami megállj­t parancsolhatna minden napra jutó aljasságainak. Ennek az egész családja közpénzből él, az európai támogatások úgy ömlenek hozzájuk, mintha nem lenne holnap, minél hangosabban ócsárolja Viktor a kizsákmányoló Uniót, annál kövérebbre hízik a családi kassza. Az egy Viktorra jutó két Győző lassan kevés ahhoz, hogy hordják, lapátolják, vasvillával forgassák a milliókat, százmilliókat, milliárdokat. Ha ezek 13­an lennének testvérek, akkor annyi a háttérben meghúzódó senkiházinak kellene vállalkozás, föld, kastély, jacht, összkomfortos, kacsalábon forgó palota. A műkincseket hagyjuk, az erdőszéli putri faláról nem ragadt rájuk semmiféle kultúra iránti igény.
Nessy
"A költészet nem pálya, jobb a disznó hája..."
quadrocopter
@Eladott Ország: Világos! Tehát akkor csak az Orbán-ház mielőbbi kihalásában bízhatunk, vagy egyenesen elősegítjük azt, aktív tevékenységgel!
Eladott Ország
@quadrocopter: Csak nem várjuk meg a leváltást az Orbán ház kihalásig.
quadrocopter
@Eladott Ország: Szerintem sem! Elég volt a csalással megszerzett Geciuralomból!
karma1
Hat Bodocs megint nem hazudtolta meg magat,...:o))) Szuper video volt!...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.