Rendőrt hívtak Alekoszra az Állatvédők, mert szerintük rosszul tartja a kutyáját. A celeb teljesen kiakadt, csalóknak nevezi az állatvédő csapatot.

Alekosz kutyája egy hatalmas, jóindulatú daganattal él, a műtét az életébe kerülhet, ezért nem műtteti meg. Az állatvédők szerint viszont ez így állatkínzás. A reality-hős szerint szabályosan megfigyelték a házát, egy idegen kocsiból nézték rendszeresen a kutyáját.

A hivatkozás alapja, egy jóindulatú daganat, aminek az eltávolítása a kutya életébe kerülhet. Mi, ezt a műtétet, nem kockáztattuk meg, orvosilag is megállapított, hogy élhet vele. Mi, ezt választottuk. A kutya, 16 éve velünk van. Szeretjük!

- írja a Facebookon, majd hozzátette:

 Az ügy vége aztán az lett, hogy rendőrt hívtak, akik a kutya orvosi papírjait átnézve megállapították, hogy itt minden van, csak állatkínzás nem. Nem hagyták annyiban. Az imént, 22.00 körül, újból visszajöttek, immáron erősítéssel. Ezúttal én hívtam ki a rendőröket, mert itt már nem csak a kutyáról, nem csak a rágalmazásaikról, hanem arról is szó volt, hogy ne ólálkodjanak a házam előtt, mint valami kóbor kutya.

Alekosz azt is fontolgatja, hogy feljelenti az állatvédőket.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
a kutyát be tudom azonosítani..az egy ugatós élőlény, az utcán hatalmas kupacot hagy maga után...

de alekosz? nem rémlik...
SystemError
Most nem azért, de kb egy 16 éves kutyának egy ilyen műtét maga halálos ítélet. Kb már az altatást sem élné túl.. Alekosztól hányok, de a szituban szerintem igaza van.
Ezek nem állatvédők!
papa.49
Utálom a faszit de most igaza van, ebben az esetben, az ,,állatvédők,, meg menjenek a büdöspicsába!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.