Jövő évre tették át a 40 éves jubileumi koncertet, hogy Balázs Fecó visszanyerje erejét addigra.

Elmarad az idénre tervezett, 40 éves jubileumi koncertje a korálnak, ugyanis Balázs Fecó még nem érzi magát erősnek egy ilyen fellépésre.

A Kossuth- és Liszt-díjas művész az Esti Frizbiben Hajdú Péternek elmondta, bár két műtét, rengeteg lábadozás és színpadtól eltiltás utáni hónapokon van túl, még nincs teljesen formában, rengeteget fogyott, és dolgozik rajta, hogy visszanyerje erejét – többek közt sörkúrával hízik.

Fizikailag most nem vagyok olyan állapotban, hogy egy másfél órás, erőltetett rockkoncertet elvállaljak. Habár idén negyvenéves jubileumi koncerttel ünnepelt volna a Korál, de áttettük jövő tavaszra. Optimista vagyok, szeretném megcsinálni, mert ez az életem, a gyógyulás útja, hogy én a színpadon vagyok

- mondta el a műsorban.

A zenész tavalyi amerikai turnéútja után ment orvoshoz, ahol kiderült, hogy szívritmus-zavara mellett három újabb érszűkület alakult ki szívében, amit hálók behelyezésével oldottak meg az orvosok. Balázs Fecónak mindezek mellett pajzsmirigyproblémái is vannak, emiatt fogyott le vészesen.

Viszont mindezek mellett már tart zongoraesteket, és privát bulikon is fellép, bár ennek megkéri az árát.

Hajdú Péter műsorában másik nagy szenvedélyéről, a fociról is beszélt, és elmondta, jelenleg nincs kiemelkedő egyéniség a magyar fociban. A magyar válogatott csapatkapitányról, Dzsudzsák Balázsról csak annyit mondott, 

nem világsztár, csak egy gazdag ember. Jó futballista, de nem kiugró, nem nemzetközi.

(Blikk)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nem tibi
Mielőbbi gyógyulást kívánunk a művész úrnak !
Fradigege
Hívd meg orbánt. Akkor végig kell csinálnod. Ő nála nincs kecc-mecc. Liberális vaaaagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.