Két év után, nemrég szakított Kedves Ferenc és Zimány Linda. Állítja, hogy nem olyan lány, amilyennek a médiából ismerik és bántja, ha anyagiasnak állítják be, mert mindig önálló karriert épített – írja a Bors.

Zimány Linda: Parázom, hogy egyedül maradok

Kapcsolatuk a mai napig kiváló, jó barátok, jól érzik magukat együtt. Linda arról is beszélt, hogy volt barátja hogyan vélekedett a bulvárszereplésekről.

Nem igazán akarta, hogy bulvárban, kereskedelmi médiában szerepeljek. Ő is úgy szeretett meg, hogy önálló ember voltam, önálló élettel. Ha szeretem a páromat, akkor nem érzem áldozatnak előtérbe helyezni.

Elég önzetlen lány vagyok. De ha egy idő után veszítesz magadból, az a párodnak sem fog tetszeni, mert nem ilyennek szeretett meg. A mi kapcsolatunkban is jelen volt az önfeladás dilemmája. Most megnézzük, hogy milyen külön, hiányzunk-e egymásnak, tudunk-e összecsiszolódni úgy, hogy nem vesztjük el önmagunkat

- nyilatozta.

Tökéletes társak voltunk. Vele egymásnak vagyunk teremtve. Ma is tudunk úgy vacsorázni, hogy őrülten jól érezzük magunkat, röhögünk, bármit meg tudunk beszélni egymással, barátok vagyunk. Fontos, hogy önmagam lehessek egy kapcsolatban, ne legyen megjátszás. Ne legyenek kínos csendek.

Az élet nem könnyű játék, nem mindegy, milyen társ van melletted. Nem csak jó dolgok vannak az életben, és akkor kell valaki melletted, aki elől nem kell titkolni, ha valami fáj. Ez nekem fontos. Így tudok bízni valakiben. Nem tudom, mit hoz a jövő, de most rossz irányba tartott a kapcsolatunk.

Vannak félelmeim. Lehet, hogy ezt sem hiszik rólam, de most hogy két év után szakítottunk, parázom, hogy egyedül maradok.

Mindig volt saját karrierem. Nem nagyravágyó senkiként tűntem fel egy-egy ismert férfi mellett. Inkább mellettem tűntek fel férfiak.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Vajna most éppen elkelt, de Mészáros vagy Matolcsy még lehet jó parti. :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
Vajna most éppen elkelt, de Mészáros vagy Matolcsy még lehet jó parti. :)
SystemError
@tothjani: Na de ő nem elégszik meg egy hervadt kukival, amit eleve nem lát a hasától a 60 éves tulaja. Ő sokkal igényesebb, legyenek milliárdok, legyen kocka has is... Persze tudjuk ezer dolog kéne még. de ez az, amivel egy ilyen felszínes ember nem találkozott még és nem érti, hogy a jó pasik miért gecik vele...:)
aremy
nem maradsz egyedül lesz ki mindig megfog kufircolni
quadrocopter
Mennyél' dógozni' wazze, elvégre "munka alapú társadalomban" vakarózol!
Grafix69
Nekem semmi bajom vele , mondjuk a szája az nagyon el lett kurva , merem ezt azért mondani mert operáltatta , még mi előtt valaki meg cimmogna ,hogy én szarul nézek ki , elfogadom szarul , de ez a csaj meg szét operáltatta magát ,hogy a szépből még szebb legyen . Szerintem nem sikerült . Most is jól néz ki de jobb volt mikor nem szabatta magát . Ismétlem a szája az valami rettenet.
Eladott Ország
Én azért jobban vigyáznék a patronjaimra a helyetekben. Amúgymeg ki-ki a maga patronjának a kovácsa. Csak arra gondoltam, hogy az ilyen csajszik bizonnyal üresebbek belülről, mint az utolsó villamos.
Eladott Ország
Piros porsche, vagy ferrari marad? Feri, Feri, de irigyellek. Végig kefélni a celebvilágot... :) Nyugtass meg, Kiszelt, -ha csak nem ő fizet- kihagyod ugye? Már csak az nem járt a nunájában jó pénzért aki nem akart.
Eladott Ország
@aremy: Adig fogják kurficolni, míg le nem jár az évjárat. Az évjárat/szavatossági idő meg a jó bor évjáratának az inverze.
aremy
@Eladott Ország: az utolsó villamoson azért a vezető ott üdögél a kormány ülésben.
Desischado
Süket duma. Mindig pénzes pasikkal futott. Egy luxe ribi, semmi több. És a szája tényleg egy rettenet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.