A zongoraművész egy tojásért ugrott le a kisboltba, de jogosítvány nélkül ment haza. Az asszony szerint egy pohár bor nem számít ittasságnak – írja a Bors.

Nagy hülyeség ez az egész. Tudja, én végigzongoráztam a zeneirodalmat, de sosem voltam még címlapon azzal, amit teljesítettem. Most megittam egy pohár bort és tele van velem a sajtó. Valóban felmentem tojásért, megittam egy pohár bort… De hogy ittas lettem volna, ez rágalom! Egy pohár bortól az ember nem ittas. Balesetet meg nem okoztam. Előttem le­blokkolt egy manus. Egy karcolás sem történt: sem az ő autóján, sem az enyémen. De a hülye kihívta a rendőrséget.

Jó ideje a balatoni házukban élt, így jogosítvány nélkül meg kellett küzdenie a mindennapi betevőért.

Sokáig kussban voltam, minek beszéljek valamiről, ami csak nekem okozott kárt. Mert a Balatonon lakom, egy hegy tetején, ahonnan le kell gyalogolnom két kilométert, hogy ve­gyek egy kenyeret. Olyanokkal kellene foglalkozni, akik igazán bűnözők, nem velem. Mondja meg, megiszom egy pohárt bort és engem itt vegzálnak?!

Öt­venhárom éve vezet, idén már hetvenegy éves lesz, soha nem okozott kárt, nem vezetett ittasan. Ez volt az első eset.

Nem is lett volna semmi, hogyha ez a hülye föl nem jelent. Pechem volt, ennyi. A rendőrök szerint is minimális volt bennem az alkohol, és rohadt dühösek voltak a manusra, aki feljelentett, mert tönkretette a vasárnapjukat.

Beismertem, igen, ittam egy pohár bort, ennyi volt, de kárt nem okoztam.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Ha egy pohárnyi engedélyezve lenne, mindenki csak az utolsó egy poharat számolná. Egyébként nem csak a politika, hanem a közlekedés kultúránk is válságban van, pont az ilyen gondolkodás miatt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
A vadász tivornya köz(érdekű)munkának számít?

Felettébb jogos kérdés a legfrissebb hírek kapcsán

„Oszter Sándor és családja élete mostanában nem könnyű: alig hogy visszakapta jogosítványát a színész, most feleségétől vették el.” – írja a derék blikk.hu

Állítólag az egyébként zongoraművészként szereplő (legalább is a bulvár hírekben) feleség egy pohár bort ivott mielőtt elszaladt volna a boltba tojásért.
Mindez szinte érdektelen is lehetne, ha nem tudnánk, hogy az egykor színészként ismert férjét 3éve 140óra közérdekű munkára ítélték ittas vezetés miatt!
Hogy mit közérdeküsködött, arról nem szól a fáma, de a neje vonatkozásában tudok találgatni:


www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiZ6uWX37TTAhXCXRQKHb1KCgwQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fhvg.hu%2Fitthon%2F20140106_Igy_vallott_Lazar_Janos_a_vadaszkalandjai&psig=AFQjCNEPwrHpyJ6mYfrF1xS2HBS26cRF1w&ust=1492836403725414
papa.49
Az a helyzet a ,,0,, alkohol az egy pohár bort se engedi, aki hülye az így jár!!!
justhpeter
Érdekes védekezés. Aki az egy pohár bort sem tudja elkerülni, az a sokat sem fogja.
szép új világ
Ha egy pohárnyi engedélyezve lenne, mindenki csak az utolsó egy poharat számolná. Egyébként nem csak a politika, hanem a közlekedés kultúránk is válságban van, pont az ilyen gondolkodás miatt.
Sziszifusz
A bejelentő azért értesítette a rendőröket, mert a művésznő szín józannak látszott, egy pohár bor elfogyasztásától.
picike1
egy pohár és ne vezesssél autót , igy szól a törvény a kutyát nem érdekli ki vagy a törvény mindenkire vonatkozik
wagabund
..."Jó ideje a balatoni házukban élt, így jogosítvány nélkül meg kellett küzdenie a mindennapi betevőért."...
na, ettől felsírtam...meg ettől is:

..."végigzongoráztam a zeneirodalmat, de sosem voltam még címlapon azzal, amit teljesítettem."...

Ez a nő megpróbál hangulatot szítani az előtte megállóálló autós ellen...ráadásul a rendőröket is belerángatja azzal a süket dumával, hogy ők is dühösek amiért kihívta őket a feljelentő...

a yard mindenféle csip-csup-szir-szar eset miatt nem vonul..
...nem baj...nemsokára reagál a "feljelentő" is...(remélem) akkor kiderülhet, hogy a naccsasszony bizony hazudik...
Aki Én
Az a hülye, akibe belemész, majd mikor látja, hogy ittas vagy, kihívja a rendőröket?
Ez szép. Ezek után azt is kinézem ebből a nőből, hogy még neki nagy volt a pofája.
Egyébként nem az egy pohár bort nézik, hanem a véralkohol szintet.
wagabund
@Aki Én: szerintem is üvöltve anyázta az előtte lévőt..az meg jobbnak látta a yardot hívni...

azontúl egy karosszérialakatos biztosan talál némi igazítani valót..
Sámannus
Én annak örvendek, hogy ezek a józan életű keresztények, milyen átváltozásokon mennek keresztül, ha szent életükkel hivalkodnak. Szerzetesi hittel üldözik a pogány lakosságot, és még a vizet sem isszák meg előlünk. A Kétfarkúakat megszégyenítő logikával dicsérik a természet ajándékait, valóságos ingyenélők.
Biztosak lehetünk abban, hogy Janó valamiért nagyon hálás lehet nekik, mert például a romákat is jobban megbüntetik, ha nappal a kerékpáron nincsen lámpa, és a kerékpárost is megbüntetik ittas vezetésért.
sokanvagyunk
Mindenki más hülye és hibás - a zongora is, hogy nem vitte címlapra.
silber13
@sokanvagyunk: A címlapra kerüléshez ő nagyon kevés! Mindíg az volt az érzésem, hogy előbb az apja, később a férje nevét akarta felhasználni némi hírnév megszerzéséhez.
vitamin51
Ez a stílus :-( Vajon mekkora volt az a 1 pohár? Talán nem a Balatonhoz kellett volna költözni egy szőlőhegyre, ahol akár számolatlanul lehet poharazgatni, hanem mondjuk Németországba, ott nem csinálnak ügyet 1 pohár borból, addig amíg nem okoz valami galibát! Minden esetre elég nagy szégyen apjuk után anyjuk ittas vezetése, nem okulnak semmit sem! Fain lesz a hegyről naponta gyalogolni azért a kis kenyérért, meg a többi cuccért jogosítvány híján, ilyen idős korban :-)
picike1
tanuld meg ha kiabálsz az a legnagyobb emberi sértés ha szarban vagy tarsd a szádat csukva vagy telibe találják !
picike1
@wagabund: a fent irtakat olvasd csak el tőlem
KisGenyo2
@szép új világ:
Teljesen igazad van! Amikor egy kicsit lehet, akkor 3x annyi az üvegrészeg sofőr. Le is sz@rnám, ha csak önmagukra lennének veszélyesek, de ez sajnos nem így van és legtöbbször a vétlenek szopnak nagyobbat...
Amúgy a politika a szervezett "lopási" kultúra miatt van válságban. Ez az előző rendszerben a boldogulást jelentette. Ma korruptciónak és hálapénznek hívjuk leginkább, de a lényege ugyanaz. És sajnos nem csak a vezetők "gondja", hanem ez össztársadalmi probléma.
Régebben azt hittem 1-2 generáció elég lesz a "leszokásra", de mára úgy látom ez kb. 100-150 év lenne, ha megmaradna addig ez a nép. Szerintem nem fog, de ezt is egyre kevésbé látom problémának, részben emiatt is.
moareka
Vadászbulis , ripacskodó fotó volt...a zongorázásról nem, mert ahogy a nagy ember mondta, az annyit is ér...
simmering73
Nem kellene 71 évesen piásan volán mögé ülni. Szégyellhetné magát a vén ripacs.
idppp
Ha, amint a hölgy állítja, nem volt semmi probléma, akkor a "hülye manus" miért hívta ki a rendőröket? Hazudik a vén szatyor!
papa.49
Egy pohár bor után már legfeljebb az asszonyt vezetem az orránál fogva, DE MIVEL NEM ISZOM, így még azt se)))))))))))
Hogy szólt a szlogen ,,vagy iszik, vagy vezet,, hát ez van)))))))))))
Eladott Ország
cink.hu/913-lelott-allat-feneken-palcazas-igy-mulat-egy-fide-1495400459
Nehéz a borozástól búcsút venni, de a jogosítványtól még nehezebb.
913 lelőtt állat, fenéken pálcázás - így mulat egy fideszes magyar úr.Habsburg-Lotharingiai Mihály Főherceg, Gróf Károlyi László és felesége, Miklós liechtensteini herceg és felesége, Oszter Sándor és felesége mind elmentek decemberben Lázár Jánoshoz vadászni. Az eredmény 913 lelőtt fácán és a Magyar Holokauszt - 2014 Emlékbizottság titkárának vadásszá avatása. Szerencsére Failoni minden képnél részletesen leírta, hogy pontosan ki látható rajta, de Lázár János testi kapcsolatra ingerlő zakóján amúgy is megakadt volna a szemünk. Meg a 913 lelőtt fácánon is. Bő háromszáz évvel ezelőtt Jakob Bernoulli, a híres svájci tudósdinasztia talán legtehetségesebb tagja felfedezte a nagy számok törvényét, mely most is bizonyítást nyert.
Eladott Ország
@ittott: A pohár akkor volt, mint egy lavor bedeszkázva. Vagy talán dézsa volt már nem is emlékszem rá.
advocat
És mekkora volt a pohár? Ja! a főherceg és a gróf is kisbetűvel írandó, kivéve, ha mondatkezdő, vagy aláírásnál . Mert azért a királyainkat is kis kezdőbetűvel írjuk (Ld: Nagy Lajos király), mondja a magyar helyesírás immár 12. kiadása. Is.
namihami
Ez egy elég sablonos reakciónak tűnik. Valamilyen furcsa, mi több érdekes okból, de minden piálótól vagy asszonykájától hasonló reakcióra lehet számítani.
Fradigege
Az alkoholisták tagadják az alkoholizmusukat. Nem egy pohár volt. Hagyjuk már ezt az álszent, félre dumálást. Vedel, mint állat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.