Május első vasárnapján a UPC Magyarország egy napra gyerekcsatornává változtatja

A digitális tévéadás 23-as csatornáján a szolgáltató rajzfilmekre cseréli az egyes tévéállomásokon sugárzott reklámfilmjeit.

A gyerekcsatornán a kábelszolgáltató segítségével a gyerekek a megszokottól eltérő módon köszönthetik fel édesanyjukat: a május 1-ig beküldött gyerekrajzok és hozzájuk írt rövid történetek közül kiválasztott alkotásokból animációs filmeket készít a UPC, és ezt anyák napján a televízióban lehet majd megnézni.

Idén is tévén keresztül köszönthetik édesanyjukat a gyerekek

A UPC Magyarország Facebook oldalán megjelent felhívás alapján május 1-jéig Facebook poszt formájában lehet beküldeni a beszkennelt anyák napi rajzokat és a hozzájuk tartozó történeteket, amelyek közül kiválasztott alkotásokból készülnek majd el a rövid animációs filmek.

A rajzfilmeket május 7-én, anyák napján láthatják a nézők és a felköszöntött anyukák a televíziós reklámblokkokban, a UPC digitális tévéadásának 23-as csatornáján. Ezt követően pedig az interneten is meg lehet majd nézni a műveket.

Tavalyi akciónk sikerének nyomán, amikor személyes videóüzenetekben köszönthették édesanyjukat a UPC ügyfelei, idén kifejezetten a gyerekek számára szeretnénk egy páratlan lehetőséget biztosítani arra, hogy felejthetetlen meglepetést okozzanak az anyukáknak ezen a szép napon. A célunk, hogy a képernyő előtt büszke kisgyerekek és meghatott anyukák üljenek, illetve mindenki mással is megoszthassák örömüket

– mondta el Dózsa Imre, a UPC Magyarország marketingkommunikációs igazgatója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.