Val Kilmer amerikai színész az egyik közösségi média portálján elismerte, hogy rákbetegségből lábadozik.

Az 58 éves színész először nyilatkozott nyíltan betegségéről. A Reddit közösségi portálon válaszolt kérdésekre, ahol közölte:

valóban rákos volt, de már gyógyulóban van, bár a kezelés néhány következményével még küszködik.

Kilmer egészségi állapotáról ősz keringenek ellentmondásos hírek. Októberben színésztársa, Michael Douglas – aki szintén rákbetegségből gyógyult meg – egy londoni rendezvényen azt fejtegette, hogy hozzá hasonlóan Kilmer is torokrákkal küzd. A sztár ezt azonnal cáfolta, mondván, Douglasnek "rosszak az információi". A Facebook közösségi oldalon írva Kilmer akkor leszögezte: Douglas már bocsánatot is kért tőle a hamis információ terjesztéséért, amelynek forrása valószínűleg az lehetett, hogy korábban tanácsot kért tőle, mivel csomót észlelt a nyakán.

Kilmer a Redditen a Mark Twain amerikai íróról szóló új filmje promóciója keretében tartott fórumot. Ezen tette fel valaki a kérdést, hogy mi az igazság Douglas tavalyi közléséről, miszerint végstádiumú rákban szenved.

"Douglas valószínűleg így próbált meg segíteni nekem, hiszen a sajtó bizonyosan megkérdezte volna, hogy hol vagyok. De a rákbetegségemből már akkor lábadozóban voltam"

- fogalmazott most a színész.

Vasárnap egyébként egy másik amerikai színész, a mellrákban szenvedő Shannen Doherty szintén bejelentette, hogy a kezelés után a betegsége visszaszorulóban van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.