Folynak a kivizsgálások, egyelőre a rákot sem igazolták az orvosok, Benkő László ezért elmegy Németországba koncertezni.

Még egyáltalán nem biztos az a diagnózis, hogy Benkő Lászlónak, az Omega billentyűsének rákja lenne, az orvosok tovább folytatják a kivizsgálását – olvasható a Bors cikkében.

Folyamatban van még a kivizsgálás, de úgy néz ki, minden rendben lesz. Holnap már indulok Németországba koncertezni a bandával. Nem akarok pihenni. Ha kell, négykézláb mászok fel a színpadra! Soha éle­temben nem hagytam ki egyetlen előadást sem. Ez az egész zenekarra vonatkozik. Ez egy kapaszkodás. Nemcsak az életbe, hanem a jelenlétbe is. A zene minden bajból kisegít. Ki kell száguldani az alagútból, és kilépni a fényre, a színpadra. Ha ott van a közönség, már minden rendben van

- mondta el Benkő a lapnak.

A zenész hozzátette, eléggé "betojt", mikor az orvosok a múlt héten azt mondták neki a gyanús foltokra, hogy akár rák is lehet, de egyre kevesebb erre az esély szerinte. Mindenesetre a németországi turné után újabb kivizsgálások várnak a billentyűsre. 

Molnár György "Elefánt", az Omega gitárosa a Borsnak elmondta, Benkő néha hajlamos a túlzásra, főleg, ha rosszul érzi magát. 

Amikor értesültem a hírről, azonnal felhívtam Lacit, aggódtam érte. Nekem az a véleményem, hogy még ne legyünk biztosak a diagnózisban. Nem hiszem, hogy két nap alatt el lehet dönteni, hogy rákos vagy nem. Pár dolog van, ami azt sugallja, hogy nem be­teg. Laci egyébként is hajlamos eltúlozni a dolgokat, amikor rosszul érzi magát.

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 3.0/Takkk)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.