Musical készül a Beatricéről az Újszínházban.

A Beatricéről szóló musicalt fog hamarosan bemutatni az Újszínház, ennek apropóján a Bors kapta el egy interjúra Nagy Ferót. 

Nagy Feró elmondta, az "ősi" rockkorszakban minden jóval egyszerűbb volt, mert amiről énekeltek, az igaz volt, és nem fogadtak el más véleményt. 

Számomra a nemzet csótánya cím vagy szerep, egy igen jó kis fricska, egy bosszú volt. Mögé bújva azt mondhattam, amit csak akartam, el voltam könyvelve rossz fiúnak. Most meg musical készül rólam. Tessék! Talán mégiscsak megéri gerincesnek maradni, egyszer megkapja érte az ember a jutalmát. Egyébként nem gondoltam volna

- mondta el az interjúban. 

Nagy Feró arról is vallott, hogy bizony néha meg szokott könnyezni helyzeteket, de ilyenkor igyekszik valami cinikusat mondani, meg inkább befelé nyeli a könnyeit. A napokban sírt utoljára, a fiától kapott valamit, amire nem akart bővebben kitérni, de megkönnyezte a dolgot.

Arra a kérdésre, hogy elégedett lesz-e azzal, amit az életéről és a Beatricéről a színészek előadnak majd, így felelt:

Nehéz erről bármit is mondani. Nyomot szerettem volna hagyni az életben magam után. Ez sikerült.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Feró Feró...messze nem vagy te már az az "ikon" akire annak idején a PIK-ben, ...Lőrinci ifiparkban felnéztünk!!Lehet megmaradt a gerinced...csak elgumisodott!!
lampa laz
Hülye vagy te gerincesferó, hiszen ezek ugyan azok, a régi komcsik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.