Családi kör.

Április közepén a Nemzeti Adó és Vámhivatal kommandósokkal szállt ki Győzikéékhez, a showmant 50 millió forintos költségvetési csalással gyanúsította meg a hatóság, akik házkutatást is tartottak a családnál.

Gáspár Győző most elárulta a Ripostnak, ki jelenthette föl áprilisban: egyik unokatestvére.

Nem értem, miért csinálta! Azért, mert nem tudja elviselni, hogy én elértem a céljaimat, és belőlem az a valaki lett, aki mindig is lenni akartam.

(Címlapi kép: Youtube))

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Unokatestvére... Ismerve a csoportot, azt is tudja melyik az ezerből?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@papa.49: Látod papa. Azt amit itt leírtál, még nagyon sok ember véleményét tükrözi. Viszont sok van olyan, akiknek éppen az tetszik, ami neked nem. Szóval egyértelműen nem lehet megállapítani, hogy mi a jó, és mi nem az. Talán egy népszavazás döntene? Hát az sem. Mert mindkét oldal véleménye az 50 %-hoz húzna.
Szerinted?
papa.49
@Eriksson: Ha már így megtaláltál, az én véleményem az hogy sokkalta kevesebb reklám, nem a film, vagy más műsor közben hanem előtte, utána, és választási lehetőség a mai korban nem is nagy kívánság, ha nem akarom a reklámot nézni ne jelenjen meg...
Egyébként ha megnézed egy film hosszát percben pl. a netten, és összehasonlítod a tv. műsorban szereplő idővel láthatod, hogy 30-40 percet nézted a számodra esetleg tökérdektelen reklámokat...
Na de hát nem kell engem utánozni, mindenki úgy, és azt nézi amit akar, vagy amit tud!!!
Eriksson
@papa.49: Tök igazad van, de most nem a reklámokról akartam beszélni, hanem a műsorokról, hogy ki, mit, milyen műfajt kedvel.
papa.49
@Eriksson: Ha megnézed a műsorújságot mit látsz, azt hogy 251, szer ismétlik azt a filmet amit ezelőtt jó 20 évvel láttál először, vagy ott van a ,,két pasi, meg egy kicsi,, ha meglátom az újságban már áthúzom mert herótom van már a gügye történettől, amúgy se vagyok vevő az ilyen rétestészta filmekre, a leghosszabban nézett film a Dallas volt úgy a 10. részig, aztán ende...A másik mikor egy jó filmből amit esetleg éppen szeretek is csinálnak 50 részes sorozatot, hát attól is feláll a hátamon a szőr...Amiket én szeretek azok megvannak kazettán, vagy DVD. esetleg a gépben, és a külső tárban, a zenéimmel együtt...
Eriksson
@papa.49: Ebben is egyetértünk, úgyhogy nálam hetekig nincs bekapcsolva a tv, legfeljebb ha az unokáim jönnek. :))) Filmet szg.-en nézek, amekkora választék van, sosem érnék a végére, még ha napi húsz órát moziznák, akkor se. Reklámmentesen!!!
mariaberta
Adócsaló vagy nem? Ez a lényeg. De biztosan jól fekszik valahol. -mint pl. Farkas Flórián, mert bármelyikről van szó, megússzák a felelősségre vonást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.