A válasz szinte már sablonos: szilikontól. De a kisfiával szülési szabadságon lévő műsorvezetőt cseppet sem zavarja a dolog.

Nyolc éve, egy Playboy-fotózás óta találgatta mindenki a Bors cikke szerint, hogy vajon Liptai Claudia mellei a természet ajándékaként tökéletesek, vagy némi emberi segítség is van ebben.

Liptai most egy nyilvános rendezvényen szólta el magát, amikor azt mesélte, hogy mit mondott neki a doktor. 

(...) "kedves hölgyem, egy valamire figyeljen, nagyon árthat a beültetett implantátumnak, ha szíven szúrják”. Persze nevetve azt válaszoltam, hogy akkor valószínűleg már nem fog nagyon érdekelni, ha kidurran. Szükség volt a műtétre, mert a főiskola után nagyon sokat fogytam.

Liptai a Borsnak elismerte, hogy igen, anno elvégeztette a beavatkozást. 

Már túl vagyok azon, hogy meg akarjak megfelelni. Boldog vagyok, megkaptam az élettől a lehető legnagyobb kincseket a párom és a gyerekeim személyében, nem törődöm mások véleményével. Jól érzem magam a bőrömben, ezért is beszélek gátlások nélkül mondjuk erről a beavatkozásról is.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Lehet, hogy emiatt utálja a labdát a lányunokám is, vagy csak a kettesért, amit tornából kapott a dekázásért, a passzolásért meg a fejelésért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.