Megdöbbentették Galambos Lajost a részletek, amiket a több mint 10 ezer oldalas vizsgálati anyagban talált saját magáról. Az egyik írás, ami kiborította, az elmeszakértői jelentés volt. 

A mulatós sztár már várja, hogy a szerdán kezdődő tárgyaláson tisztázhassa magát a víz- és áramlopási ügyben. Az előzetes letartóztatása alatt vetették alá a vizsgálatnak, és arra utal, hogy a zenész mentális állapota nincs rendben.

Egy olyan vizsgálatra hivatkoznak, amelyet még Székesfehérváron ejtettek meg, miután magánzárkába helyeztek. Egy olyan doktornő végezte, akit leginkább a hírhedt náci orvoshoz, Mengeléhez tudnék hasonlítani, de az előtte gyorsan átvizsgáló doktor is parancsra dolgozott

– nyilatkozta a zenész.

Lagzi Lajcsi kiakadt az elmeszakértő orvosi véleményén

Semmi bajom nincs, köszönöm, jól érzem magam, élvezem a zenebarátaim, rajongóim és ismeretlen emberek támogatását, szeretetét. Viszont ezt a doktornőt és az elődjét szeretném eltiltatni a szakmától. Mindent megteszek, hogy a jövőben másokról ne írhassanak hazugságokat, még megrendelésre sem. A vádiratban is szerepel, hogy jól bírom a börtönt, de mentálisan instabil vagyok

– mondta Lajcsi, akit a Blikk ezután arról faggatott, sejt-e valakit a támadások mögött.

Bátor vagyok, de nem ennyire. A rendőrségben és a nyomozó hatóságban nem bízom, megaláztak, a gyerekeim elől vitettek el, ok nélkül előzetesbe zártak. Az egyetlen okuk erre az lehetett, hogy megtörjenek, mert más jogi feltételét ennek nem láttuk. Hiszek a bíróság függetlenségében, állok az eljárás elébe!

– mondta Galambos.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
All a bíróság elé, csak hallgat, csak hallgat.
Yoda69
Nem nagyon csipem lacsit de azert eleg gyomorforgato amit vele muvelnek..
kukac50
FARKAS FLÓRIÁNRÓL MIKOR TUDUNK TÖBBET MEG?
1,6 MILLIÁRD NEM FONTOS ? CSAK LAJCSI 70 MILLIÓS VILLANY LOPÁSA?
POLT PÉTER MINEK VAN?
F_Viktor
@Yoda69: En yem vagyok rajongoja, de most mar kivancsian varom a pert, az iteletet, s talan magyarazatot is kapunk erre az erdekes eljarasra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.